FOTO EXCLUSIV Accident in Militari. Intersectia care induce in eroare soferii

Politia: "Faceti o petitie" Intersectia, situata intr-o zona cu multe drumuri paralele, este una extrem de periculoasa, mai multe accidente avand loc aici, potrivit locuitorilor din zona, care acuza autoritatile ca nu se implica pentru a gasi o solutie. Dupa cum a fost si in cazul acestui accident, soferul care venea de pe drumul inferior nu a vazut la timp semnul "Cedeaza Trecerea" si, pacalit de impresia drumului principal, a intrat in intersectie fara sa se asigure.

acum 56 luni (18 Apr 2015)

Doua autovehicule, o Skoda Octavia si un model Hyundai, au intrat in coliziune, la intersectia dintre Veteranilor cu Apeductului, o zona in care lipsa de vizibilitate creeaza mari probleme soferilor. In schimb, o pasagera, care se afla pe bancheta din spate, din Hyundai, a fost transportata la spital cu traumatisme in zona spatelui, acuzand dureri la coloana.

VEZI in Galeria FOTO imagini de la accident si pozitionarea intersectiei pe harta Bucurestiului

Dupa primele cercetari ale politiei, soferul din Skoda nu a acordat prioritate soferitei din Hyundai. Soferita din Hyundai a declarat politistilor ca abia pornise de pe loc si nu avea mai mult de 30 km/h. Cu toate acestea impactul a fost atat de puternic, incat au fost desprinse bucati din bordura si din asfalt. Politia: "Faceti o petitie"

Intersectia, situata intr-o zona cu multe drumuri paralele, este una extrem de periculoasa, mai multe accidente avand loc aici, potrivit locuitorilor din zona, care acuza autoritatile ca nu se implica pentru a gasi o solutie.

In primul rand vizibilitatea este extrem de redusa in acest punct, fiind necesara instalarea de oglinzi. In al doilea rand drumul care are cedeaza, Strada Veteranilor, este pe alocuri mai lat si creeaza impresia ca se intersecteaza cu o sosea de categorie inferioara.

Dupa cum a fost si in cazul acestui accident, soferul care venea de pe drumul inferior nu a vazut la timp semnul "Cedeaza Trecerea" si, pacalit de impresia drumului principal, a intrat in intersectie fara sa se asigure. Soferii se lasa influentati de impresia drumului principal, cand de fapt ei trebuie sa acorde prioritate", a declarat un martor.

Politistii de la fata locului au declarat pentru Romania libera ca daca localnicii vor sa se schimbe ceva "sa faca o petitie". ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro