FOTO Eurovision 2016. Imagini cu cei 12 semifinalisti din timpul filmarilor

FOTO Eurovision 2016. Imagini cu cei 12 semifinalisti din timpul filmarilor

Mai exact, din totalul de 12 piese ajunse in semifinala doar sase vor accede in finala: patru vor fi alese de un juriu de specialitate, iar doua de catre public, prin televot. Ordinea intrarii in concursul de la Stockholm La Eurovision 2016 participa 43 de tari, dintre care 18 concureaza in prima semifinala, cea din 10 mai, iar 19 tari lupta in cea de-a doua semifinala, pe 12 mai.

acum 85 luni (22 Feb 2016)

Semifinalistii au filmat videoclipuri de promovare

Jukebox, Mihai Traistariu, Ovidiu Anton, Florena, Doru Todorut si Irina Baiant, Dream Walkers, Gasca de acasa, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat. The Code & Georgian, Xandra si Mihai Bajinaru sunt cei 12 artisti care au pimit votul juriului de specialitate pentru a intra in Selectia Nationala Eurovision 2016. Cantaretii vor evolua pe scena Salii Polivalente "Lascar Pana" din Baia Mare, la semifinala din 4 martie, sase dintre acestia urmand sa acceada in finala Selectiei Nationale Eurovision Romania 2016, din 6 martie. TVR urmeaza sa lanseze si videoclipurile, fiecare artist beneficiind de timp egal de expunere la postul public. Mai exact, din totalul de 12 piese ajunse in semifinala doar sase vor accede in finala: patru vor fi alese de un juriu de specialitate, iar doua de catre public, prin televot. In finala Selectiei Nationale Eurovision 2016, publicul va decide cine va reprezenta Romania pe scena de la Stockhom, dintre cele sase piese ramase in concurs, prin televot.

Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, capitala Suediei, al carei reprezentant, Mans Zelmerlow, a castigat editia de anul trecut cu piesa "Heroes". Cea de-a 61-a editie a competitiei va avea loc pe data de 14 mai, avand semifinalele pe 10 si 12 mai. Ordinea intrarii in concursul de la Stockholm La Eurovision 2016 participa 43 de tari, dintre care 18 concureaza in prima semifinala, cea din 10 mai, iar 19 tari lupta in cea de-a doua semifinala, pe 12 mai. Potrivit tragerilor la sorti pentru stabilirea ordinii tarilor participante la Eurovision 2016, reprezentantul Romaniei va urca pe scena in cea de-a doua jumatate din a doua semifinala a concursului. Ordinea exacta de intrare in concurs, in cele doua semnifinale, va fi stabilita in curand de catre organizatorii evenimentului, scrie Mediafax. In finala de pe 12 mai sunt calificate direct Suedia, statul ce a castigat trofeul in 2015, si cele cinci mari state fi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro