FOTO. Eugenie Bouchard si sora sa geamana, "legatura" celor doua cu familia regala britanica

Eugenie Bouchard, jucatoarea numarul 1 a Canadei, care va infrunta Romania in meciul de Fed Cup de la Montreal, ascunde o personalitate complexa, dincolo de terenul de tenis. In ciuda sportului individualist pe care il practica, ea este cunoscuta drept o persoana cu multi prieteni, din afara sportului pe care il practica, si intotdeauna mizeaza pe baza sa imensa de fani, de care beneficiaza.

acum 98 luni (16 Apr 2015)

Eugenie Bouchard, jucatoarea numarul 1 a Canadei, care va infrunta Romania in meciul de Fed Cup de la Montreal, ascunde o personalitate complexa, dincolo de terenul de tenis.

"Poate parea ca parintii mei erau obsedati de familia regala, insa asta ma face sa ma simt cu atat mai mult acasa cand sunt in Anglia...printre rudele mele cu sange regal", glumea canadianca intr-un interviu in Daily Mail.

Citeste si Bouchard a dezvaluit motivul pentru care a ales sa joace impotriva Romaniei

Eugenie are chiar si o sora geamana, care de asemenea poarta nume de printesa, Beatrice, nascuta cu 6 minute inaintea ei. Ambele poarta numele a doua printese de York, Eugenie si Beatrice, care au varste apropiate de cele doua canadience, 25, respectiv 26 de ani.

Cele doua surori gemene au impartasit preocuparea pentru tenis pana la varsta de 6 ani, dupa care Beatrice a renuntat la acest sport. Pentru Eugenie a urmat o perioada in care a crescut de la un an la altul, dupa care la 12 ani a plecat in Florida (SUA) pentru a-si face junioratul.

Eugenie este de parere ca intr-un sport precum tenisul nu este loc de prietenii. In ciuda sportului individualist pe care il practica, ea este cunoscuta drept o persoana cu multi prieteni, din afara sportului pe care il practica, si intotdeauna mizeaza pe baza sa imensa de fani, de care beneficiaza.

Eugenie s-a razgandit si va evolua pentru Canada, in meciul contra Romaniei, cu toate ca si-a anuntat prezenta foarte tarziu, cu doar cateva zile inaintea meciului de Fed Cup. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro