FOTO. Echipa Dinamo - BikeXpert Racing vrea un loc pe podium, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, in 2020

Echipa Dinamo-BikeXpert Racing, care are 60 de sportivi legitimati, isi propune sa urce pe podium la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din anul 2020, in concursul de Mountain Bike. Echipa Dinamo-BikeXpert Racing are in palmares 82 de medalii de aur, in cele 128 de concursuri desfasurate in Romania, si cinci titluri nationale, obtinute de Ede Molnar, Attila Malnasi si Tudor Cazaceanu.

acum 70 luni (18 May 2017)

Echipa Dinamo-BikeXpert Racing, care are 60 de sportivi legitimati, isi propune sa urce pe podium la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din anul 2020, in concursul de Mountain Bike. Ciclistii romani si-au anuntat planurile in cadrul conferintei in care au fost prezentate noile tricouri de competitie ale echipei, sponsorizate de casa de pariuri SuperBet. Avem cativa baieti tineri care se descurca extraordinar de bine, au obtinut rezultate, dar mai avem nevoie de putina incredere. In trecut nu am avut contact cu competitiile internationale si ne-am pierdut putin increderea, dar am inceput sa ne recastigam increderea si lucrurile in federatie au inceput sa mearga din ce in ce mai bine. Vrem sa castigam in acest an incredere, puncte UCI si din 2018 cand vor incepe sa conteze aceste puncte sa plecam din primele randuri.

Si oficialii clubului din Stefan cel Mare, presedinta Monica Iagar si vicepresedintele George Cosac, au subliniat ca obiectivul echipei este Olimpiada din 2020. De asemenea, sunt convins ca performantele pe care le vor obtine vor influenta si pe hartie generozitatea doamnei presedinte", a spus George Cosac.

Echipa Dinamo-BikeXpert Racing are in palmares 82 de medalii de aur, in cele 128 de concursuri desfasurate in Romania, si cinci titluri nationale, obtinute de Ede Molnar, Attila Malnasi si Tudor Cazaceanu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro