FOTO Duster Oroch, in teste pe drumurile nationale

FOTO Duster Oroch, in teste pe drumurile nationale

GALERIE FOTO Astazi, ne-am intersectat cu un Renault Duster Oroch, un pickup dezvoltat pentru piata sud-americana si construit in Brazilia.

acum 77 luni (9 Feb 2018)

GALERIE FOTO

Astazi, ne-am intersectat cu un Renault Duster Oroch, un pickup dezvoltat pentru piata sud-americana si construit in Brazilia. In 2015, la momentul prezentarii modelului, pe meleagurile natale am asistat la un val urias de entuziasm vis-a-vis de un potential astfel de model in gama Dacia. Modelul surprins in teste de redactia Adevarul Auto, se prea poate sa fie o dezvoltare a modelului comercializat pe piata sud-americana, o dezvoltare departe de ochii lor, sau poate fi confirmarea ca un Duster pickup va apare in gama Dacia. Pickup-ul este un model care are din ce in ce mai multa priza la clientul european, prin urmare decizia introducerii unui astfel de model in gama Duster nu ar trebui sa ne surprinda.

Duster Oroch nu este un pickup heavy duty, nu este un model construit pe sasiu separat, este un model cu o caroserie autoportanta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro