FOTO Drama batranei cu pensie de 7 lei a trecut granita. In casa femeii mai supravietuiesc doi suferinzi

FOTO Drama batranei cu pensie de 7 lei a trecut granita. In casa femeii mai supravietuiesc doi suferinzi

Durerea e la ea acasa Povestea Elenei Smadu, 80 de ani, din comuna Dichiseni, judetul Calarasi, care primeste o pensie de 7 lei, este una plina de durere, avand in vedere ca in casa sa mai locuiesc inca doi suferinzi: un tanar de 28 de ani, care traieste datorita dializei si care se afla pe lista de transplant renal, si bunicul acestuia, un barbat paralizat, de 80 de ani, si cu un picior amputat.

acum 82 luni (3 Dec 2014)

Prima mana de ajutor a venit de la directorul Directiei de Asistenta si Protectie Sociala din Primaria Capitalei, Cosmina Simiean Nicolescu. Asa ca am gasit niste prieteni care vor dona alimente si lemne de foc, iar joi vom merge sa le ducem doamnei si sa incercam sa o aducem la Bucuresti pentru tratamentul ranii de la picior", a spus Cosmina Nicolescu, dupa ce a citit pe adevarul.ro povestea impresionanta a batranei care are pensie de 7 lei.

Vesti bune din Spania

Ramona Barbulescu, o invatatoare din Valcea, care traieste la Madrid de 14 ani, alaturi de fiica si sotul sau, a fost la fel de impresionata de povestea batranei din comuna Dichiseni, judetul Calarasi.

Elena Smadu, 80 de ani, din comuna Dichiseni, are o pensie de 7 lei Foto:I.S.

"Alaturi de mai multi romani care traiesc in Spania am decis sa ne implicam in ajutorarea batranei. Suntem un grup de prieteni pe facebook, "Romanii de pretutindeni", si ne-am gandit sa deschidem un cont in care sa se faca donatii", a spus Ramona. De asemenea, un alt roman, stabilit in Suedia, vine in Romania pe 13 decembrie, iar prima sa vizita in tara i-o va face Elenei Smadu. Mesajele de ajutor nu au contenit sa soseasca la redactia Adevarul.

Durerea e la ea acasa

Povestea Elenei Smadu, 80 de ani, din comuna Dichiseni, judetul Calarasi, care primeste o pensie de 7 lei, este una plina de durere, avand in vedere ca in casa sa mai locuiesc inca doi suferinzi: un tanar de 28 de ani, care traieste datorita dializei si care se afla pe lista de transplant renal, si bunicul acestuia, un barbat paralizat, de 80 de ani, si cu un picior amputat.

Coman Ion(stanga) are un picior amputat, iar Viorel(mijloc), fiul Iulianei e dependent de dializa.

Iuliana Coman, de 44 de ani, nepoata pensionarei ii ingrijeste pe toti trei.

De la dializa, la sapa

Fiul sau, Viorel, i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro