FOTO Dovada ca vehicule armate rusesti au ajuns la separatistii din Ucraina

FOTO Dovada ca vehicule armate rusesti au ajuns la separatistii din Ucraina

Vehiculele ruse BPM-97 nu sunt folosite de armata Ucrainei, iar prezenta lor pe teritoriul statului ar reprezenta o dovada de netagaduit ca Rusia trimite ajutoare armate acolo.

acum 93 luni (5 Jan 2015)

Vehiculele ruse BPM-97 nu sunt folosite de armata Ucrainei, iar prezenta lor pe teritoriul statului ar reprezenta o dovada de netagaduit ca Rusia trimite ajutoare armate acolo. Totusi, a fost imposibil sa se descopere locul exact de unde a fost luate imaginile din filmul prezentat pe retelele sociale, astfel nefiind posibila confirmarea faptului ca aceste vehicule sunt pe teritoriu ucrainean, noteaza "Business Insider". Sambata, 3 ianuarie, o noua imagine a unui BPM-97, aparent in Ucraina, a fost postata de diverse surse.

Spre deosebire de filmul anterior, de data aceasta s-a descoperit exact locul de unde fusese fotografiat vehiculul: Lugansk, estul Ucrainei. De exemplu, semnele de pe stalpul de iluminat dintre cele doua structuri. Luand in considerare faptul ca Ucraina nu are asemenea vehicule, este extrem de posibil ca armata rusa este prezenta pe teritoriul ucrainean. Aceasta imagine se adauga si altor dovezi ca Rusia ofera o gama larga de vehicule militare gruparilor separatiste din estul Ucrainei, conchide "Business Insider". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro