FOTO Dorin Negrau a mizat pe tinutele indraznete la Saptamana Modei la New York

FOTO Getty Guliver In perioada 4-11 septembrie, 91 de designeri si case de moda de mare prestigiu din SUA si din alte tari au prezetat colectiile pentru primavara si vara anului viitor.

acum 75 luni (12 Sep 2014)

Inspirat din dualitatea mitului vampirului Dracula, designerul Dorin Negrau, care s-a nascut in Transilvania, a prezentat la Centrul Lincoln din New York o colectie in care masculinul si femininul au redat ideea de sexualitate. Acesta a avut ca punct de pornire in realizarea noii sale colectii costumul popular realizat chiar de bunica sa intr-un moment de cumpana al vietii ei, cand iti jelea fratele disparut pe frontul de lupta din Rusia.

FOTO Getty Guliver

Braul, ia, camasa populara maramuresana cu maneci ample si poalele brodate ale fustelor au redat atmosfera satului romanesc in fata publicului de moda.

FOTO Getty Guliver

Pentru ca Dorin Negrau a avut prezentarea in data de 11 septembrie, o zi cu o deosebita incarcatura emotionala si istorica pentru poporul american care a comemorat victimele atentatelor teroriste din septembrie 2001, designerul a inclus in colectia sa insemnele stilizate specifice doliului traditional romanesc.

FOTO Getty Guliver

In perioada 4-11 septembrie, 91 de designeri si case de moda de mare prestigiu din SUA si din alte tari au prezetat colectiile pentru primavara si vara anului viitor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro