FOTO Doi canadieni au dormit in castelul lui Dracula, care nu a mai gazduit pe nimeni de 70 de ani

FOTO Doi canadieni au dormit in castelul lui Dracula, care nu a mai gazduit pe nimeni de 70 de ani

A fost pentru prima data in ultimii 70 de ani, cand cineva a dormit in locuinta lui Dracula Tami Varma, organizator de evenimente, si fratele ei, Robin, student la medicina, au castigat concursul organizat de Airbnb, la care peste 88.000 de oameni din toata lumea au incercat sa obtina sansa de a dormi la Castel Bran din Romania, scrie stltoday.com.

acum 88 luni (1 Nov 2016)

Nimeni nu a dormit la Castelul Bran de 70 de ani

Doi frati canadieni au trait aventura vietii. Acestia au venit tocmai in Romania ca sa petreaca noaptea de Halloween in Castelul Bran din Transilvania. A fost pentru prima data in ultimii 70 de ani, cand cineva a dormit in locuinta lui Dracula

Tami Varma, organizator de evenimente, si fratele ei, Robin, student la medicina, au castigat concursul organizat de Airbnb, la care peste 88.000 de oameni din toata lumea au incercat sa obtina sansa de a dormi la Castel Bran din Romania, scrie stltoday.com.

Intampinati de stranepotul lui Bram Stoker

Cei doi castigatori au sosit la amurg intr-o trasura trasa de doi cai negri, fiind intampinati de Dacre Stoker, stranepotul faimosului scriitor Bram Stoker, autorul romanului "Dracula".

FOTO thetruth24.ne

Atmosfera a fost imbogatita de ninsoarea slaba care a cazut peste castelul construit in secolul al XIV-lea, unde se crede ca a ramas sufletul lui Vlad Tepes, domnitorul care a inspirat romanul lui Bram Stoker.

Cei doi au mers mai tarziu sa ia masa, bucatele fiind pregatite exact ca in cina descrisa in romanul de groaza din 1987. Au mancat papricash de pui, celebrele branzeturi transilvanene afumate si au fost serviti cu tuica de prune si coacaze negre.

Fara argint si ustoroi in castel

Castigatorii au avut de respectat si cateva reguli, cum ar fi sa nu aduca usturoi sau argint cu ei, sa nu aseze tacamurile in forma crucii, sa inchida toate perdele inainte de rasarit si sa nu-si faca selfie in oglinda.

Noaptea au petrecut-o in doua sicrie de culoare rosie, cu gandul la aparitia Contelui Dracula. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro