FOTO Din culisele Electric Castle: cele mai amuzante cerinte ale artistilor, reactii si curiozitati legate de Romania

FOTO Din culisele Electric Castle: cele mai amuzante cerinte ale artistilor, reactii si curiozitati legate de Romania

Dar satisfactia este pe masura, pentru ca toti artistii straini sunt bucurosi sa (re)vina in Transilvania si sunt incantati de publicul extraordinar al festivalului, care stie sa se distreze indiferent de vreme. Daca e ciudat sau haios, nu ne-am hotarat, una dintre formatii ne-a rugat sa pregatim in backstage pentru solist o incapere in care sa fie cu desavarsire interzis fumatul si sa ne asiguram ca este imposibil sa incalce aceasta regula, pentru ca "noi nu-l mai putem convinge altfel sa se lase de fumat inainte de concert." Mai trecem pe lista seturi de cesti de cafea, banane organice si masa de ping pong sau fussball si propuneri de trasee pentru o plimbare in padure.

acum 65 luni (4 Jul 2017)

Peste 250 de artisti vor sustine show-uri la editia din acest an a festivalului Electric Castle, care se desfasoara in perioada 12-16 iulie la Castelul Banffy din Bontida, Cluj.

Munca organizatorilor nu e deloc usoara, pentru ca fiecare are cerinte care mai de care mai surprinzatoare, unele de-a dreptul amuzante, isi doresc sa guste un anume preparat local si, in general, vor sa vada cu ochii lor daca Dracula chiar exista.

Dar satisfactia este pe masura, pentru ca toti artistii straini sunt bucurosi sa (re)vina in Transilvania si sunt incantati de publicul extraordinar al festivalului, care stie sa se distreze indiferent de vreme.

Multi sunt interesati sa asculte muzica romanilor, multi sunt fermecati de superbul Castel si, desi sunt pe fuga pentru a ajunge la urmatorul show, nu vor sa rateze niciun coltisor, "wanna see more" fiind cea mai des intalnita fraza cand li se face turul festivalului.

Iar faptul ca se indragostesc de experienta Electric Castle a dovedit-o cel mai bine celebrul Skrillex, care anul trecut a dansat in ploaie si noroi alaturi de ceilalti spectatori.

PR-ul Electric Castle, Renate Roca-Rozenberg, a acceptat sa dezvalue pentru "Adevarul" cateva detalii de culise, de unde deducem ca artistii straini au dezvoltat o relatie speciala cu festivalul si, implicit, cu Romania.

Renate Roca-Rozenberg: Cred ca 99% din ele sunt haioase si doar 1% bizare, iar asta nu ne arata decat ca sunt oameni cu foarte mult simt al umorului si cu un spirit practic foarte bine dezvoltat.

Multi isi doresc sa plece cu un mic suvenir legat de loc, asa ca magnetii de frigider sau "carti postale cu mesaj haios, chiar usor kitschoase" sunt de mare pret, dar neaparat timbrate.

Daca e ciudat sau haios, nu ne-am hotarat, una dintre formatii ne-a rugat sa pregatim in backstage pentru solist o incapere... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro