FOTO Diego, rottweiler-ul care prinde infractorii din Baia Mare. Nu ii plac pasarile si este mofturos la mancare

FOTO Diego, rottweiler-ul care prinde infractorii din Baia Mare. Nu ii plac pasarile si este mofturos la mancare

I se pune frumos lesa, iese la plimbare si este atent la fiecare gest facut de agentul de politie locala care se ocupa de el. Rasa lui este versatila si spun asta pentru ca in orice moment pot sa ii schimb instructajul pe care l-a primit pana acum si sa il schimb dintr-un caine de paza intr-unul de interventie.

acum 99 luni (10 Dec 2014)

I se pune frumos lesa, iese la plimbare si este atent la fiecare gest facut de agentul de politie locala care se ocupa de el.

"Suntem in perioada de tatonare si incercam sa ne intelegem. Adica el mai mult sa inteleaga cam ce vreu eu si ce asteptari avem de la el.

Rasa lui este versatila si spun asta pentru ca in orice moment pot sa ii schimb instructajul pe care l-a primit pana acum si sa il schimb dintr-un caine de paza intr-unul de interventie. Rasa lui este una care era folosita de pe vremea Imperiului Roman si pazea convoaiele. Numai ca legea imi reduce lucrul cu el la patru ore, in loc de 8 ore sau 10 ore cat as putea lucra cu el. Nu ii place mancarea de proasta calitate si mjulta lume pe langa el. Colegii nu se tem de el, chiar le place. Oricum nu ataca omul decat la comanda", a declarat agent de politie Dan Revnic. Cei trei caini vor asigura ordinea si linistea impreuna cu politistii locali si vor fi folositi in special in misiunile de patrulare in zonele rau famate ale municipiului Baia Mare, asta pentru a descuraja infractorii, stiut fiind faptul ca rottweilerii sunt caini agresivi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro