FOTO Diamante, servitori si bucatari personali pentru oaspeti: cum arata cele mai luxoase apartamente de hotel

FOTO Diamante, servitori si bucatari personali pentru oaspeti: cum arata cele mai luxoase apartamente de hotel

Daca v-ati intrebat cum arata apartamentele de lux in care se cazeaza vedetele de la Hollywood, capetele incoronate sau unii sefi de stat, revista exclusivista "Elite Traveler" va invita sa faceti un tur al celor mai frumoase dintre ele. Hotelul Beverly Wilshire, (un hotel Four Seasons ), Beverly Presidential Suite, din Beverly Hills Acest apartament renovat recent are o suprafata totala de aproape 300 de metri patrati in include doua dormitoare, o camera de zi, o sufragerie, un birou si un balcon mobilat care ofera o priveliste frumoasa asupra Hollywood Hills, parte a Muntilor Santa Monica.

acum 116 luni (4 Sep 2014)

Daca v-ati intrebat cum arata apartamentele de lux in care se cazeaza vedetele de la Hollywood, capetele incoronate sau unii sefi de stat, revista exclusivista "Elite Traveler" va invita sa faceti un tur al celor mai frumoase dintre ele. Daca cei mai multi viseaza cu ochii deschisi sa se cazeze intr-un asemenea apartament, exista oameni dispusi sa plateasca pana la 19.000 de euro pentru o singura noapte de cazare.

In clasamentul pentru 2014 al celor mai frumoase apartamente de lux din lume, realizat anual de editorii revistei "Elite Traveler", se afla apartamente spectaculoase, cu piscine, plaje sau gradini private, cu centre SPA si decoratiuni impresionante.

Hotelul Viceroy Maldives, din Maldive, vila duplex

Pentru 1.744 de euro pe noapte, turistii se pot caza intr-o vila pe apa, care ofera o priveliste de vis.

Hotelul The New York Palace, apartamentul "The Jewel", din New York

Apartamentul de lux de 464 de metri patrati ofera o priveliste impresionanta asupra centrul orasului New York. In camera de zi se afla un pian si un candelabru impresionant, de sase metri, din cristale, iar pe acoperis exista un jacuzzi.

Oaspetii care se cazeaza in acest apartament de lux primesc "din partea casei" un inel cu diamante realizat de celebrul designer de bijuterii Martin Katz. O noapte de cazare aici costa 18.880 de euro.

Hotelul Jumeirah Himalayas, Chairman Suite, din Shanghai, China

Acest duplex situat la inaltime, decorat modern, are in camera de zi un geam de sase metri care ofera o priveliste spectaculoasa asupra orasului Shanghai. Oaspetii trebuie sa plateasca 1.130 de euro pentru o noapte de cazare aici.

Hotelul Kempinski, Presidential Suite, din Taiyuan, China

Designul acestui apartament de lux respecta principiul celor cinci elemente chinezesti: ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro