FOTO Dezvaluirile fostei asistente a lui Leonardo DiCaprio: cum este, in realitate, actorul

FOTO Dezvaluirile fostei asistente a lui Leonardo DiCaprio: cum este, in realitate, actorul

Pe platourile de filmare, Brown a invatat o multime de lucruri despre DiCaprio, pe care il descrie ca fiind un om extrem de inteligent, care stie o mutime de lucruri despre politica, cultura pop, istorie, are un simt al umorului ciudat, iar pauzele ii place sa si le petreaca stand de vorba cu oamenii de pe platou. Cadoul primit de Kasi Brown de la cineastul Martin Scorsese, la sfarsitul filmarilor pentru "The Aviator" FOTO Huffington Post Leonardo DiCaprio a continuat sa o incurajeze dupa zeci de ani Dupa ce au terminat de turnat "The Aviator" si DiCaprio nu a mai fost seful ei, Brown a continuat sa tina legatura cu el.

acum 60 luni (6 Mar 2016)

Povestea incepe in noaptea de Halloween din anul 2003. Cei trei se aflau in rulota actorului, asteptand sa se intoarca pe platourile de filmare ale lungmetrajului "The Aviator", productie ce avea sa-i aduca lui DiCaprio prima dintre cele cinci nominalizari la Oscar pentru interpretare. Leonardo DiCaprio, starul caruia ii place anonimatul Insa lui DiCaprio nu-i pasa de petrecere, voia sa discute despre Halloween, care este sarbatoarea lui preferata. Sa fie la fel ca toti ceilalti, nimeni sa nu aiba nicio asteptare de la el", a povestit Brown pentru "The Huffington Post". In acea toamna, Brown i-a inteles dorinta, odata ce a inceput sa-i fie alaturi zi de zi, avand misiunea de a proteja anumite aspecte ale vietii artistului.

Cum se distrau Leonardo DiCaprio si Kasi Brown pe platourile de filmare Datorita multelor ore petrecute impreuna, Brown si DiCaprio si-au dat seama ca au foarte multe lucruri in comun. "Leo si cu mine ne distram intotdeauna pe platourile de filmare", a precizat Brown. "Uneori, imi imaginam ca el era o anume celebritate, iar atunci cand ma ruga sa fac ceva, ma aplecam si ii sopteam , iar el radea in hohte si imi spunea sa incetez", si-a amintit Brown. Unul dintre cadourile pe care DiCaprio le-a facut membrilor echipei de filmare, iar in dreapta Kasi Brown FOTO Huffington Post Brown a primit jobul printr-o imprejurare fericita. La momentul respectiv, cea mai buna prietena a ei lucra ca asistenta de platou al lui DiCaprio pentru "Catch Me If You Can", lansat in anul 2002. In timpul zilei, Brown a putut merge pe platourile de filmare, iar seara, cei trei au petrecut-o in oras.

Leonardo DiCaprio, un om extrem de inteligent si cu un simt al umorului ciudat Iar atunci cand filmarile au fost mutate in Los Angeles, iar prietena ei a fost angajata de Kate Hudson, Brown a fost favorita pentru a o inlocui. Tranzitia a fost si mai usoara pentru ca cele doua tinere au aproape acelasi nume, asa ca Kasi Brown a devenit Kayce Brown. Pe platourile de fi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro