FOTO Dezastrul din cea mai importanta vama intre Romania si Basarabia

FOTO Dezastrul din cea mai importanta vama intre Romania si Basarabia

Nimeni nu a facut nicio investitie in infrastructura in ultimii 21 de ani, desi pe aici trec zilnic peste 1.200 de masini si pana la 10.000 de oameni, adica un sfert din traficul din vamile terestre din tara.

acum 71 luni (29 Mar 2018)

In ultimele zile, mai multi conducatori auto au ramas cu autoturismele suspendate in craterele care au ciuruit asfaltul din Vama Albita. Un martor a fotografiat dezastrul din cel mai mare punct de frontiera de la Estul Romaniei, iar imaginile au devenit virale pe internet.

Nimeni nu a facut nicio investitie in infrastructura in ultimii 21 de ani, desi pe aici trec zilnic peste 1.200 de masini si pana la 10.000 de oameni, adica un sfert din traficul din vamile terestre din tara. Acestia au solicitat trecerea soselei din Vama Albita a Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere si reabilitarea ulterioara a acestei, fie alocarea de fonduri de catre ANAF pentru refacerea drumurilor.

Solutiile urgente solicitate Guvernului de catre autoritatile locale au ramas, insa, doar pe hartie, iar precipitatiile cazute in timpul iernii au distrus si mai mult soseaua din Vama Albita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro