FOTO Demi Lovato si-a pozat imperfectiunile pentru a da o lectie: "Ce vedeti pe Instagram nu e intotdeauna real"

FOTO Demi Lovato si-a pozat imperfectiunile pentru a da o lectie:

Intrebata de reporterii E!Online de ce a recurs la acest gest, Demi Lovato a explicat: "Eram pe Instagram si brusc am inceput sa ma compar cu modelele care imi apareau pe ecran si mi-am dat seama ca trebuie sa le arate cineva oamenilor ca nu intotdeauna ceea ce vedeti pe internet este real.

acum 28 luni (10 Apr 2018)

Demi Lovato, care in trecut a vorbit deschis despre lupta cu depresia si tulburarile alimentare, a transmis un nou mesaj puternic fanilor sai printr-o serie de imagini neretusate in care isi evidentiaza "defectele". "Boomerang-ul mi-a curatat picioarele, dar am celulita la fel ca 93% dintre femei, dar tot ma iubesc pe mine.

Intrebata de reporterii E!Online de ce a recurs la acest gest, Demi Lovato a explicat: "Eram pe Instagram si brusc am inceput sa ma compar cu modelele care imi apareau pe ecran si mi-am dat seama ca trebuie sa le arate cineva oamenilor ca nu intotdeauna ceea ce vedeti pe internet este real. Asa am decis sa-mi arat defectele, pe care nici macar nu-mi place sa le numesc asa, sa arat lumii ca sunt imperfecta, dar acest aspect ma face mai frumoasa." Demi Lovato a recunoscut in trecut ca a intampinat mari probleme inainte de a nu se mai simti complexata de modul in care arata. Anul trecut, cantareata declara: "Cand am o zi in care nu-mi place deloc cum arat, incerc sa-mi amintesc ca prefer sa nu mai fiu constransa de tulburarile de alimentatie decat sa-mi fac griji in legatura cu ceea ce gandesc oamenii despre corpul meu. Totul are legatura cu faptul ca am invatat sa ma iubesc si sa ma accept asa cum sunt. Mancati carbohidrati fara a va simti vinovati si amintiti-va ca viata e mult prea scurta pentru a va face griji pentru ce cred ceilalti." ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro