FOTO. Delia Velculescu, sefa Misiunii FMI in Grecia, fosta eleva a presedintelui Klaus Iohannis

Ea participa la sfarsit de saptamana la Clubul Olimpicilor la Fizica, la care predau profesori de la toate liceele si chiar profesori de facultate.

acum 107 luni (25 Jul 2015)

Delia Velculescu, romanca numita de FMI la conducerea Misiunii tehnice in Grecia, este o fosta eleva a presedintui Klaus Iohannis. Mai mult, seful statului a medit-o, in perioada cand era profesor de fizica, la Clubul Olimpicilor la Fizica.

Fosta diriginta a Deliei a dezvaluit ca "Doamna Draculescu", cum este numita in presa elena, facea parte din Clubul Olimpicilor la Fizica, unde l-a avut printre meditatori pe actualul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis. Ea participa la sfarsit de saptamana la Clubul Olimpicilor la Fizica, la care predau profesori de la toate liceele si chiar profesori de facultate.

Delia Velculescu traieste in prezent in America si este casatorita cu un renumit oncolog de origine romana care a fost propus in 2012 la Premiul Nobel pentru Medicina, mai scriu jurnalistii de la Liberatea. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro