FOTO Cum va arata Superland Brasov, cel mai mare loc de joaca pentru copii din sud-estul Europei

FOTO Cum va arata Superland Brasov, cel mai mare loc de joaca pentru copii din sud-estul Europei

Separat de locul de joaca la Superland vor fi cinci camere speciale unde se vor putea organiza petreceri cu animatori de la printi si printese, la supereroi sau pirati si vrajitoare. Vor fi peste 70 de persoane care se vor ocupa de copii, care la intrare vor primi o bratara, iar parintii vor descarca o aplicatie pentru smartphone.

acum 60 luni (11 Oct 2017)

Deschiderea este programata pentru luna noiembrie, iar constructorii spun ca sunt aproape de finalizarea lucrarilor.

Copiii mai mari de 4 ani vor avea o zona speciala de 1.400 de metri patrati, practic un labirint imens, dispus pe patru niveluri unde isi vor putea testa abilitatile.

Copiii mai mici de patru ani vor avea o zona destinata lor, conceputa in asa fel incat totul sa fie sigur. Cei mici vor gasi aici jucarii si tot felul de tobogane adaptate varstei lor.

O alta atractie va fi Luna Park care va avea o suprafata de aproape 400 de metri patrati. O premiera vor fi masinile de bumping alimentate de baterii si echipate cu pistoale cu laser.

Pentru copiii mai mari de sase ani va exista si zona cu console conectate la ecrane de mari dimensiuni unde se vor putea juca cele mai in voga jocuri video. Unic va fi si Cinematograful 8D care va avea o vedere panoramic la 360 de grade.

Separat de locul de joaca la Superland vor fi cinci camere speciale unde se vor putea organiza petreceri cu animatori de la printi si printese, la supereroi sau pirati si vrajitoare. Aici copiii vor putea picta, vor face puzzle-uri si vor putea juca diverse jocuri care le testateaza cunostintele. Va exista si o masa cu nisip unde copiii vor putea face sute de forme.

La Superland vor fi si zone de relaxare, magazine, dar si cafenele si restaurante. Pentru ca spatiul de joaca este mare copiii vor avea bratari speciale si vor putea fi urmariti de parinti pe telefonul mobil in orice moment. In plus Superland va avea 120 de angajati, dintre care mai mult de jumatate vor fi animatori si ingrijitori pentru copii. Principala misiune a complexului are in vedere joaca si consumul de energie pentru copii cu varsta de pana la 12 de ani, in timp ce parintii lor se pot relaxa sau practica alte activitati. S-au facut investitii foarte mari in partea de siguranta, atat in ech... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro