FOTO Cum va arata prima scoala din Timisoara construita, dupa Revolutie, din temelii

FOTO Cum va arata prima scoala din Timisoara construita, dupa Revolutie, din temelii

Proiecte de zeci de milioane de euro intocmite de Primaria Timisoara pentru atragerea unor bani europeni asteapta deschiderea sesiunilor de depunere a proiectelor pe diferite axe de finantare.

acum 46 luni (16 Aug 2016)

Proiecte de zeci de milioane de euro intocmite de Primaria Timisoara pentru atragerea unor bani europeni asteapta deschiderea sesiunilor de depunere a proiectelor pe diferite axe de finantare. Una din lucrarile pentru care Primarie are proiect si vrea sa ia bani europeni este pasajul de la Solventul, investitie pentru care proiectul este finalizat. Tot prin planul de mobilitate urbana, prin care Timisoara poate atrage peste 50 de milioane de euro de la UE, se vor reabilia linii de tramvai si se vor amenaja piste de biciclete.

Un proiect de cinci milioane de euro vizeaza reabilitarea completa a Liceului Emanoil Ungureanu, iar alte proiecte mai mici vizeaza extinderea unor scoli generale din Timisoara. Pentru partea de energie termica, primaria are un proiect de 35 de milioane de euro care vizeaza reabilitarea retelelor de distributie pentru diminuarea pierderilor din sistem, proiectul fiind deja preabprobat. Proiectul in valoare de peste 10 milioane de euro include o constructie cu o suprafata desfasurata de 11.900 mp, 48 de sali de clasa, laboratoare cabinete medicale, biblioteca, sala multifunctionala si teren de sport. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro