FOTO Cum se numeste noua emisiune de dans de la Pro TV si cine sunt membrii juriului: primele declaratii

FOTO Cum se numeste noua emisiune de dans de la Pro TV si cine sunt membrii juriului: primele declaratii

Exigenti, cu asteptari foarte mari atat de la vedetele care concureaza, cat si de la coregrafii profesionisti, cei patru jurati vor analiza fiecare pas, gest, mimica si prezenta scenica si vor decide daca momentul prezentat este unul de calitate sau nu si nu se vor feri de a-i critica aspru pe concurenti. Ma bucur de invitatia pe care am primit-o de a face parte din juriul acestui show si imi propun sa-mi asum acest rol cu exigenta, dar si cu cat mai mult respect pentru artisti, pentru productie si, bineinteles, pentru public", a spus Gigi Caciuleanu.

acum 89 luni (16 Feb 2017)

Andreea Marin, Mihai Petre, Gigi Caciuleanu si Florin Calinescu vor ocupa, in aceasta primavara, masa juratilor "Uite cine danseaza!" Cu o experienta cumulata de peste 100 de ani in televiziune si studiul dansului, cei patru sunt pregatiti sa dea verdictul coregrafiilor din show, fiecare cu stilul sau atat de distinct. Exigenti, cu asteptari foarte mari atat de la vedetele care concureaza, cat si de la coregrafii profesionisti, cei patru jurati vor analiza fiecare pas, gest, mimica si prezenta scenica si vor decide daca momentul prezentat este unul de calitate sau nu si nu se vor feri de a-i critica aspru pe concurenti. Pentru Andreea Marin e o provocare sa fie la aceeasi masa cu Mihai Petre, Gici Caciuleanu si Florin Calinescu "E o provocare sa fiu singura femeie intr-un juriu de personalitati, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenita" , a spus Andreea Marin despre colegii ei de la masa juratilor. "Dansul si-a pus amprenta pe viata mea si astfel am invatat sa-mi parcurg drumul cu eleganta valsului, chiar si in momentele delicate, cu pasiunea tangoului in iubire, cu disciplina, imaginatie si ritm neobosit in profesie. In privinta calitatii programului, nu am niciun dubiu si sunt onorata sa primesc o asemenea misiune, caci stim foarte bine ce inseamna forta, calitatea si creativitatea Pro TV" , a mai spus Andreea Marin despre show-ul "Uite cine danseaza!".

FOTO Pro TV

Mihai Petre, entuziasmat de revenirea in televiziune Mihai Petre este unul dintre cei mai apreciati dansatori profesionisti din Romania, iar diplomele si premiile pe care le are in palmares vorbesc de la sine! Juratul declara ca este fericit sa revina la Pro TV si sa vorbeasca despre cea mai mare pasiune a sa: dansul. De asemenea, ma bucur sa impartasesc din experienta mea si sa fiu din nou jurat intr-o emisiune cu si despre dans. Sunt convins ca asa o sa fie si sunt increzator ca vom avea multe de oferit publicului. Practic, atunci cand e vorba de dans, asta ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro