FOTO Cum arata scena Eurovision 2018 din Lisabona. Ultima saptamana pentru inscrieri la Selectia Nationala

FOTO Cum arata scena Eurovision 2018 din Lisabona. Ultima saptamana pentru inscrieri la Selectia Nationala

Astfel, muzica europeana se va reuni in capitala Portugaliei, pe o scena inspirata de cele patru coordonate majore ale culturii portugheze: navigatia, marea, navele si hartile. Scena Eurovision 2018 FOTO eurovision.tv A mai ramas o singura saptamana pentru inscrieri la Selectia Nationala 2018 In Romania, compozitorii care doresc sa inscrie piese pentru Selectia Nationala Eurovision 2018 o mai pot face pana pe 15 decembrie 2017.

acum 31 luni (11 Dec 2017)

Astfel, muzica europeana se va reuni in capitala Portugaliei, pe o scena inspirata de cele patru coordonate majore ale culturii portugheze: navigatia, marea, navele si hartile.

Design-ul, conceput de Florian Wieder, cel care a creat si scena din Kiev, imita miscarea valurilor si este inspirat de structura navelor maritime care au facut din Portugalia una dintre marile puteri ale lumii.

Eurovision 2018 va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 si 10 mai si finala pe 12 mai. Asteptarile publicului sunt uriase, prima serie de bilete pusa in vanzare fiind epuizata in mai putin de o ora.

Scena Eurovision 2018 FOTO eurovision.tv

A mai ramas o singura saptamana pentru inscrieri la Selectia Nationala 2018

In Romania, compozitorii care doresc sa inscrie piese pentru Selectia Nationala Eurovision 2018 o mai pot face pana pe 15 decembrie 2017.

Semifinalele si finala Selectiei Nationale se vor desfasura pe parcursul lunilor ianuarie si februarie 2018, organizate in sase orase din Romania. Timp de trei zile, 18-20 decembrie, juriul va audia piesele pentru a decide semifinalistii, care vor fi anuntati public pe 22 decembrie. Anul acesta, Selectia Nationala va fi marcata de o serie de noutati. Sub sloganul "All aboard", Eurovision Song Contest 2018 va aduce reprezentantii celor 42 de tari inscrise in competitie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Ucraina, Marea Britanie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro