FOTO Cum arata romanul care a devenit campion european la fitness

FOTO Cum arata romanul care a devenit campion european la fitness

Satisfactia mea a fost dublata de faptul ca in palmaresul meu, la ora actuala, am doar doua concursuri Tiger Clasic la Cluj (anul trecut ) si Campionatele Europene. De la 90 de kilograme pana la 79 in ziua cantarului. Nu stiam cum este intr-adevar acest sport (fitness) iar de doi ani am inceput sa ma antrenez mai serios, iar rezultatele au si aparut.

acum 72 luni (31 May 2016)

Aradeanul Daniel este singurul roman care a participat la acest concurs. Ma bucur ca am castigat, mai ales ca am concurat cu cei mai buni din Europa, care au chiar si 15 titluri la activ. Satisfactia mea a fost dublata de faptul ca in palmaresul meu, la ora actuala, am doar doua concursuri Tiger Clasic la Cluj (anul trecut ) si Campionatele Europene. Pregatirile sunt extrem de grele si uneori am crezut ca voi renunta. De la 90 de kilograme pana la 79 in ziua cantarului. A fost extreme de greu", mai spune Daniel.

Acesta marturiseste ca de mic a prins drag pentru sport.

Trofeul castigat FOTO: Facebook Daniel Selegean

"Pot spune ca de mic copil am visat sa am muschi. M-am apucat de acest sport la o varsta frageda. Nu stiam cum este intr-adevar acest sport (fitness) iar de doi ani am inceput sa ma antrenez mai serios, iar rezultatele au si aparut. Am continuat sa perseverez in ceea ce mi-am propus, iar acum la 21 de ani sunt Campion European la categoria mea. Le multumesc celor ce au avut incredere in potentialul meu, mai ales sefului salii XOX, Constantin Basca si echipei XOX ARAD", mai adauga tanarul aradean.

Daniel Selegean vrea sa se ridice mai mult in acest sport, insa pentru acest lucru ar avea nevoie de sponsori. Cu toate insa ca ii este greu, el spune ca este un sport frumos si acest lucru il face sa mearga mai departe. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro