FOTO Cum arata cina de Craciun in peste 20 de tari din toata lumea
Balsam Hill - un comerciant online care ofera decratiuni de Craciun, a intervievat zeci de familii din intreaga lume cu privire la cina traditionala servita de sarbatori. Spania "Pe masa se gasesc o sticla de vin rosu si un amestec de feluri de mancare iberica, inclusiv sunca, salchichon, manchego si creveti, apoi o supa de taitei, urmata de o friptura marinata in suc de portocale si servita cu rulouri de branza. Apoi, o dam pe vinul rosu pentru a merge cu urmatorul fel, care este curcan sau cocos si un amestec de legume de iarna.Pentru desert, avem rulada yule, un desert plin de ciocolata, si apoi ne intoarcem la sampanie. "In afara de acesta mai avem doua tipuri de galuste - pierogi ruskie (cu branza de vaci si cartofi) si pierogi (cu ciuperci si varza). Mancam, de asemenea, bors (o supa de sfecla acra pe care o servim cu galuste de ciuperci) si supa de ciuperci cu fidea.
Balsam Hill - un comerciant online care ofera decratiuni de Craciun, a intervievat zeci de familii din intreaga lume cu privire la cina traditionala servita de sarbatori. Spania
"Pe masa se gasesc o sticla de vin rosu si un amestec de feluri de mancare iberica, inclusiv sunca, salchichon, manchego si creveti, apoi o supa de taitei, urmata de o friptura marinata in suc de portocale si servita cu rulouri de branza. Anglia
Craciunul din Anglia include de obicei un preparat din carne de vita cu legume. "Principalul nostru fel de mancare este o friptura de nuci, paine si caise", a spus Leonie, o tanara ai carei parinti au ales sa excluda carnea din alimentatie. "Cea mai buna parte a cinei de Craciun este carnea de porc in aluat. De asemenea, avem morcovi, piure, rosii, sos de merisor, paine de cartofi si paine prajita. "Principalul fel de mancare in ziua de Craciun este kutia, care este gatita cu grau combinat cu miere, mac, stafide si nuci pisate, pentru a simboliza unitatea", a spus Tonya, care sarbatoreste Craciunul in Herceg Novi, Muntenegru. "De asemenea, mancam galuste numite varenyky, fasole, leguminoase sau varza, iar pestele de apa dulce se gateste cu ceapa, ciuperci maruntite, o gogoasa speciala numita pampushky si o bautura nealcoolica numita uzvar din fructe uscate si proaspete. Brazilia
"Mancam un chester, un tip special de carne de pasare de curte. De asemenea, punem pe masa pasteis (pachete prajite din foietaj umplute cu branza topita) si carne de vita tocata. Pentru desert avem prajituri si rabanadas, - o paine bine imbibata in oua si lapte, pe care apoi o prajim si o servim cu un sirop dulce", a explicat Nathalie. Ucraina
Galustetele pe care le pregatim pentru felul principal sunt servite cu o supa de ciuperci", a spus Denys din Kharkiv, Ucraina. "In mod traditional, ar trebui sa existe 12 feluri de mancare pe masa, o lumanare si o crenguta din pomul de Cr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro