FOTO Cum arata Brad Pitt dupa despartirea de Angelina Jolie: "cel mai sexi barbat in viata" este doar o umbra

FOTO Cum arata Brad Pitt dupa despartirea de Angelina Jolie:

Un Brad Pitt slabit si schimbat Brad Pitt apare foarte slabit si cu un aspect diferit, in ultimele poze pe care presa britanica le-a publicat, arata "Daily Mail". Recent, in jurul lui Brad Pitt au circulat zvonuri ca ar avea o relatie cu Kate Hudson, insa, in cele din urma, paparazzi au surprins-o pe actrita plimbandu-se de mana cu cantaretul si chitaristul Danny Fujikawa (fost membru al formatiilor Lightwave Records si Chief) pe strazile din Los Angeles.

acum 48 luni (31 Mar 2017)

Un Brad Pitt slabit si schimbat

Brad Pitt apare foarte slabit si cu un aspect diferit, in ultimele poze pe care presa britanica le-a publicat, arata "Daily Mail".

Cu un nou look si vizibil slabit, Pitt a evitat lumina reflectoarelor pentru a-si dedica timpul artei, ocupandu-se acum de sculptura sub indrumarea prietenului sau Thomas Houseago. Pitt petrece si 15 ore pe zi lucrand la operele lui in timp ce asculta piese triste, arata publicatia britanica.

"Brad petrece mult timp lucrand la operele lui si asculta piese care emotioneaza. Arta este o cale prin care se concentreaza asupra unui lucru si isi ia gandurile de la orice altceva. Vrea sa faca ceva constructiv decat sa mearga si sa petreaca", a declarat o sursa pentru "Daily Mail".

FOTO "Daily Mail"

FOTO "Daily Mail"

In afara de scurta apatie la gala Globurilor de Aur 2017, Pitt a evitat orice aparitie publica.

Recent, in jurul lui Brad Pitt au circulat zvonuri ca ar avea o relatie cu Kate Hudson, insa, in cele din urma, paparazzi au surprins-o pe actrita plimbandu-se de mana cu cantaretul si chitaristul Danny Fujikawa (fost membru al formatiilor Lightwave Records si Chief) pe strazile din Los Angeles.

Angelina Jolie, despre divortul "dificil"

Angelina Jolie a vorbit si ea despre divortul "dificil" de Brad Pitt si despre efectul pe care aceasta despartire l-a avut asupra celor sase copii ai lor. Suntem si vom fi mereu o familie si asa reusesc sa fac fata. Ma straduiesc sa gasesc o cale prin care sa ma asigur ca asta ne va face cumva mai puternici si mai apropiati", a declarat Angelina Jolie.

In septembrie anul trecut, Angelina a depus actele de divort, cerand custodia deplina a copiilor, in urma unui incident care a avut loc la bordul unui avion privat atunci cand familia s-a intors in Los Angeles, din Franta. In cele d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro