FOTO Cum arata actorii din Harry Potter 15 ani mai tarziu si ce s-a mai intamplat cu ei

FOTO Cum arata actorii din Harry Potter 15 ani mai tarziu si ce s-a mai intamplat cu ei

Multi dintre colegii si profesorii sai de la Hogwarts au jucat ulterior in unele dintre cele mai de succes filme si seriale de televiziune, de la filmul SF "Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens" pana la celebrul serial "Fear The Walking Dead", dupa cum noteaza site-ul techinsider.io. Si pentru ca se implinesc 15 ani de la debutul francizei, dar si pentru ca recent a avut premiera in Marea Britanie spectacolul de teatru "Harry Potter and the Cursed Child", regizat de John Tiffany, va propunem sa ne amintim cum s-au schimbat protagonistii de-a lungul timpului, dar si cum au evoluat carierele lor actoricesti, potrivit aceleiasi surse. FOTO Guliver/Getty Images Maggie Smith i-a temperat pe studentii de la Hogwarts fiind profesoara Minerva McGonagall FOTO Warner Brothers/ techinsider.com Maggie Smith a avut o interpretare memorabila ca Violet Crawley, contesa de Grantham, in serialul de succes "Downton Abbey" si a mai jucat, printre altele, in filmele "The Best Exotic Marigold Hotel/ Hotelul Marigold" (2012) si in "Becoming Jane" (2007).

acum 86 luni (1 Aug 2016)

In 2001, cand a fost lansat primul film al francizei, "Harry Potter and the Philosopher's Stone/ Harry Potter si Piatra Filozofala", Daniel Radcliffe era un pusti de 11 ani, care jucase doar cateva roluri minore. Actorul american a dobandit recunoasterea si aprecierea mondiala, dar si numeroase roluri atat pe marile ecrane, cat si pe marile scene de teatru. Multi dintre colegii si profesorii sai de la Hogwarts au jucat ulterior in unele dintre cele mai de succes filme si seriale de televiziune, de la filmul SF "Star Wars: Trezirea Fortei/ Star Wars: The Force Awakens" pana la celebrul serial "Fear The Walking Dead", dupa cum noteaza site-ul techinsider.io. "Harry Potter", o adaptare a seriei de romane fantasy semnata de scriitoarea britanica J. Rowling, este una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei, ocupand locul secund in top, cu incasari totale de 7,7 miliarde de dolari. Si pentru ca se implinesc 15 ani de la debutul francizei, dar si pentru ca recent a avut premiera in Marea Britanie spectacolul de teatru "Harry Potter and the Cursed Child", regizat de John Tiffany, va propunem sa ne amintim cum s-au schimbat protagonistii de-a lungul timpului, dar si cum au evoluat carierele lor actoricesti, potrivit aceleiasi surse.

FOTO Warner Brothers/ techinsider.com Cariera lui Daniel Radcliffe (27 de ani) a inflorit cu roluri majore, jucand in drama "Kill Your Darlings/ Ucide ce iubesti" (2013), in comedia "Trainwreck/ O tipa... dezastru" (2015), dar si in piesa de pe Broadway "How to Succees In Business Without Really Trying" (2011). FOTO Warner Brothers/ techinsider.com Si Rupert Grint (27 de ani) a fost propulsat pe Broadway, jucand alaturi de apreciata actrita si cantareata Megan Mullally in "It's Only a Play" (2014).

FOTO Warner Brothers/ techinsider.com Emma Watson (26 de ani) a jucat in nenumarate productii, inclusiv "The Bling Ring/ Hotii de celebritate" (2013) si "The Perks of Being a Wallflower/ Jurnalul unui adolescent t... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro