FOTO Cum apar cele mai frumoase rasarituri de soare la malul Marii Negre. Unde se ascunde noaptea "bila de foc"

FOTO Cum apar cele mai frumoase rasarituri de soare la malul Marii Negre. Unde se ascunde noaptea

Litoralul, cel mai ravnit loc Asteptam linistiti aparitia 'personajului principal' care nu se lasa induplecat de toti cei care au venit special pentru el, si intarzie -ca orice vedeta care se respecti-...glumind cu Tibi, credeam ca am venit exact in ziua lui libera si ca nu va mai rasari, va lasa luna sa 'domneasca' si peste ziua de 2 Mai, luna care s-a incapatanat sa se arate pe cerul putin innorat si chiar si dupa mult asteptata iesire a soarelui din mare.

acum 72 luni (19 Feb 2015)

Romania este un tinut iubit de Dumnezeu. Nimic nu se compara cu acel moment unic din zori cand cerul ia foc, iar trupul se incalzeste incet - incet de la razele soarelui din ce in ce mai puternice.

Iata cum descrie Razvan primul rasarit de soare la mare pe blogul sau http://razvansardare.blogspot.ro.

Dupa o noapte petrecuta pe terasa cu muzica de petrecere si distractie cat cuprinde, dimineata nu a fost cel mai placut lucru sa ne trezim la 5.30 si sa mergem pe plaja....dar cu putin efort, am reusit.

Litoralul, cel mai ravnit loc

Asteptam linistiti aparitia 'personajului principal' care nu se lasa induplecat de toti cei care au venit special pentru el, si intarzie -ca orice vedeta care se respecti-...glumind cu Tibi, credeam ca am venit exact in ziua lui libera si ca nu va mai rasari, va lasa luna sa 'domneasca' si peste ziua de 2 Mai, luna care s-a incapatanat sa se arate pe cerul putin innorat si chiar si dupa mult asteptata iesire a soarelui din mare.

Din cauza perdelei de nori, am avut parte de un rasarit 'precipitat', timid, insa un rasarit frumos...dupa cateva clipe de la aparitie, soarele s-a incapatanat sa se mai lase odata asteptat intrand in spatele norilor, dar dupa cateva minute a iesit cu adevarat triumfator, mai 'mare' si mai 'puternic', a luminat marea pana la mal si a imprastiat norii care il 'eclipsau'...nimic nu ii mai putea sta in cale si in 'misiunea' lui de a incanta privirile celor care il admirau!"

Peste zi, astrul ceresc face din litoral cel mai ravnit loc de pe pamant.

Apusurile pe care le deseneaza pe Lacul Siutghiol sunt la fel de unice.

Apus dde soare la Suina FOTO Mariana Iancu

Apus de soare pe Siutghiol FOTO Mariana Iancu

Imagini unice cu pescari FOTO Arhiva

Va mai recomandam:

Cum a aparut Marea Neagra, miracolul c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro