FOTO Cum a fost la cel mai asteptat eveniment gastronomic de la Iasi, locul pe unde au trecut 45.000 de oameni

FOTO Cum a fost la cel mai asteptat eveniment gastronomic de la Iasi, locul pe unde au trecut 45.000 de oameni

"In prima seara m-am oprit doar la inghetata artizanala, dar apoi am revenit la concert si la o portie de paella si un pahar de sangria. Alaturi de aceasta componenta, publicul s-a putut implica si in campania Share a Meal, prin intermediul unor donatii care au insemnat peste 70 de portii de mancare duse la adaposturile pentru oamenii nevoiasi.

acum 68 luni (30 May 2017)

Cea de a doua editie a Street Food Festival Iasi si-a inchis portile. In timpul celor trei zile de sarbatoare gastronomica, 45.000 de oameni au trecut pe la standurile chefilor veniti in capitala Moldovei. De la pizza napoletana la burgeri sau legume la wok, sushi sau pancakes cu sirop de artar, gurmanzii le-au putut incerca pe toate. Cei peste 40 de chefi prezenti s-au inscris in cursa gusturilor si au demonstrat ca isi merita pe deplin titulaturile de maestri in bucataria stradala", au transmis organizatorii.

De pe aleile festivalului nu au fost lipsite nici deserturile colorate si delicioase sau bauturile racoritoare care au fost savurate pe deplin alaturi de bunatatile din farfurii. Anul trecut am ramas de-a dreptul uimiti de frumusetea acestei locatii, iar anul acesta am ramas la fel de placut surprinsi. Spatiul de poveste ne-a ajutat extrem de mult sa transmitem ceea ce am vrut: Street Food Festival este o experienta care trebuie traita pe deplin", a afirmat Nely Borza, Project Manager Street Food Festival. "In prima seara m-am oprit doar la inghetata artizanala, dar apoi am revenit la concert si la o portie de paella si un pahar de sangria. Am fost si anul trecut, a fost la fel de aglomerat. Alaturi de aceasta componenta, publicul s-a putut implica si in campania Share a Meal, prin intermediul unor donatii care au insemnat peste 70 de portii de mancare duse la adaposturile pentru oamenii nevoiasi. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro