FOTO: Cum a devenit o bunicuta cea mai politicoasa utilizatoare de Internet

Astfel, imaginea in care May Ashworth ii spune motorului de căutare "te rog să traduci aceast număr roman mulțumesc", a fost redistribuită de peste 28.000 de ori, strangand, totodată, peste 41.000 de aprecieri.

acum 92 luni (17 Jun 2016)

O bunicuță britanică de 86 de ani a devenit renumită printre internauți, datorită politeții sale exagerate. Cand nepotul ei, Ben, a descoperit că bătranica se adresează motorului de căutare Google cu "te rog" și "mulțumesc", a decis să posteze imaginea pe Twitter, notează CNN.

Astfel, imaginea in care May Ashworth ii spune motorului de căutare "te rog să traduci aceast număr roman mulțumesc", a fost redistribuită de peste 28.000 de ori, strangand, totodată, peste 41.000 de aprecieri. Intr-o lume in care sunt inregistrate miliarde de căutări, a ta ne-a făcut să zambim.

Ulterior, tanărul Ben Eckersley a convins-o pe bunica sa să accepte să pozeze alături de el, pentru ca internauții să o cunoască pe cea mai amabilă utilizatoare de Internet. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro