FOTO. Cum a ajuns o vila din Bucuresti sa fie CASA DIAVOLULUI!

FOTO. Cum a ajuns o vila din Bucuresti sa fie CASA DIAVOLULUI!

O Capitala precum Bucurestiul ascunde zeci, daca nu chiar sute de mituri urbane, care de care mai interesante si savuroase. Unul dintre acestea face referire la un imobil din mijlocul orasului, care se afla doar la cativa zeci de metri de kilometrul zero al orasului, noteaza Efemeride.ro Doua femei ar fi fost omorate aici Legenda spune ca aici au fost omorate doua femei, iar spiritele lor inca nu au parasit aceasta casa.

acum 97 luni (9 Sep 2014)

O Capitala precum Bucurestiul ascunde zeci, daca nu chiar sute de mituri urbane, care de care mai interesante si savuroase. Unul dintre acestea face referire la un imobil din mijlocul orasului, care se afla doar la cativa zeci de metri de kilometrul zero al orasului, noteaza Efemeride.ro

Doua femei ar fi fost omorate aici

Legenda spune ca aici au fost omorate doua femei, iar spiritele lor inca nu au parasit aceasta casa. Multi vanatori de paranormal sustin sus si tare ca imobilul este patat de o entitate demonica, care poate fi simtita de la departare. De asemenea, la o prima vedere casa prezinta un aer invaluit in mister, fiind toata acoperita de iedera.

Numarul 666 apare pe peretii casei

Mitul urban mai face referire la un alt lucru extrem de straniu.

Un alt loc "bantuit" de fenomene paranormale

Un alt loc bantuit de fenomene ciudate este si terenul din spatele complexului comercial din Pantelimon. Mai exact, se pare ca daca stai un timp prelungit aici poti simti o gama de simptome, precum migrene, ameteli, stari de oboseala, greturi, senzatia de uramarire, anxietate, vedenii, paranoia.

Explicatia este simpla: terenul are in ambele extremitati stalpi de inalta tensiune, care genereaza un nivel ridicat de radiatii electromagnetice. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro