FOTO Critici dure dupa petrecerea fastuoasa organizata pentru nepoata de 4 ani a fostului director Formula 1

FOTO Critici dure dupa petrecerea fastuoasa organizata pentru nepoata de 4 ani a fostului director Formula 1

Daca la trei ani, Sophia era rasfatata cu un palat de gheata, o casa de papusi in marime naturala, servitori personali si facea baie intr-o cada de aur, cand a implinit patru ani, parintii i-au organizat o petrecere extravaganta, cu sute de cadouri, un tort grandios, decorat cu nori si curcubee, tinute vestimentare create special pentru ea, zeci de baloane si animatori care au intretinut atmosfera.

acum 74 luni (19 Mar 2018)

Sophia, nepoata fostului director executiv de la Formula 1, Bernie Ecclestone, poate fi considerata cea mai rasfatata fetita din lume. Mama sa, Tamara Ecclestone, mostenitoarea unei impresioante averi de 2,7 miliarde de euro, i-a oferit fetitei o petrecere fastuoasa cu ocazia zilei de nastere, scrie Daily Mail. Daca la trei ani, Sophia era rasfatata cu un palat de gheata, o casa de papusi in marime naturala, servitori personali si facea baie intr-o cada de aur, cand a implinit patru ani, parintii i-au organizat o petrecere extravaganta, cu sute de cadouri, un tort grandios, decorat cu nori si curcubee, tinute vestimentare create special pentru ea, zeci de baloane si animatori care au intretinut atmosfera. Iti multumim ca ne completezi si te iubim mai mult decat vei sti vreodata", a scris Tamara pe contul de Instagram, alaturi de o serie de fotografii de la petrecere.

FOTO Instagram

FOTO Instagram

Cu toate acestea, nu toti fanii de pe Instagram ai fiicei fostului director Formula 1 au apreciat fotografiile care ilustrau fastuoasa petrecere a fetitei de patru ani, criticand-o pe mama acesteia ca o rasfata peste masura si "nu ar avea neaparata nevoie de atat de multe cadouri".

FOTO Instagram O alta persoana a criticat-o pe femeia miliardara ca impartaseste pe retelele sociale fotografii care atesta luxul in care familia ei traieste, scriind: "Urasc fotografiile din social media care arata cate cadouri ii oferi copilului tau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro