FOTO Craiova e Maxima din nou: echipa de handbal castiga Cupa EFH dupa un meci palpitant

FOTO Craiova e Maxima din nou: echipa de handbal castiga Cupa EFH dupa un meci palpitant

Craiova a pierdut in tur cu 26-22, deci avea nevoie de victorie la o diferenta mai mare de patru goluri. Ma bucur ca am castigat aceasta cupa si am dovedit ca handbalul romanesc exista, alaturi de CSM Bucuresti, care ne reprezinta cu cinste in Liga Campionilor, si Potaissa Turda, in finala Challenge Cup la masculin.

acum 21 luni (11 May 2018)

Craiova a pierdut in tur cu 26-22, deci avea nevoie de victorie la o diferenta mai mare de patru goluri. Si a venit aceasta victorie cu multe emotii, desi la un moment dat Craiova a condus echipa norvegiana si cu noua goluri, 24-15 in repriza secunda.

A fost pana la urma scor final 30-25 (19-12), dupa un final palpitant de joc. Norvegiencele au avut un ultim atac si, daca ar fi inscris, ar fi castigat datorita numarului mai mare de goluri marcate in deplasare.

Meciul s-a jucat intr-o atmosfera de exceptie, cu peste 4.000 de spectatori inghesuiti in Polivalenta si alte cateva sute in afara salii, urmarind meciul pe ecrane uriase.

"Este ceva de nedescris, sunt foarte fericita, foarte mandra de echipa mea. O seara magica!", a spus Iulia Dumanska, portarul de la SCM Craiova, care a avut doua interventii decisive in finalul partidei.

La randul sau, antrenorul echipei SCM Craiova, Bogdan Burcea, a declarat: "Emotii am avut pe parcursul intregului sezon competitional, am intalnit echipe puternice pana acum la trofeu. Ma bucur ca am castigat aceasta cupa si am dovedit ca handbalul romanesc exista, alaturi de CSM Bucuresti, care ne reprezinta cu cinste in Liga Campionilor, si Potaissa Turda, in finala Challenge Cup la masculin.

SCM Craiova

Dumanska, Stanciu, Lung - Ticu 11 goluri, Klikovac 5, Nikolic 5, Florianu 4, Ardean 2, Pricopi 2, Trifunovic 1, Popescu, Radoi, Selaru, Stoican, Vizitiu, Tudor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro