FOTO Comuna in care postul de Politie are program de 8 ore pe zi. "Daca avem o problema asteptam pana se deschide"

FOTO Comuna in care postul de Politie are program de 8 ore pe zi.

Postul de Politie Carcea cu lacatul pe usa Reprezentantii IPJ Dolj au precizat ca Postul de Politie Carcea este arondat Postului de Politie de la Cosoveni, iar toate solicitarile sunt preluate de oamenii legii din Cosoveni. "Activitatea de permanenta este reglementata de ordinele si dispozitiile legale in vigoare si se executa de la nivelul Sectiei Rurale, nu de la nivelul fiecarui post de politie arondat Sectiei Rurale.

acum 28 luni (18 Feb 2018)

Oamenii din comuna doljeana Carcea s-au impacat cu ideea ca politistul ii pazeste doar opt ore pe zi, iar sambata si duminica este greu sa gasesti pe cineva la datorie. Usa este inchisa cu lacatul, iar la numarul de telefon al ofiterului de serviciu afisat chiar la intrare nu raspunde nimeni.

"In mod normal ar trebui sa existe permanenta la Postul de Politie din Carcea, dar cum se poate observa usa este inchisa cu lacatul. Pentru o problema trebuie sa sunam la Cosoveni, iar cei de acolo preiau toate cazurile si intervin, insa intre Carcea si Cosoveni sunt 5 kilometri, iar in cazul unei tragedii se pierde destul de mult timp", a povestit un localnic din comuna Carcea.

Oamenii sustin ca la Postul de Politie din Carcea ar trebui sa existe permanenta

Ministrul Afacerilor Interne a precizat in urma cu doua zile ca la posturile de politie din tara se asigura pemanenta non-stop. "Nu exista nicio situatie asa cum nici nu a existat vreo situatie in care vreun sediu de politie sa se fi inchis la ora 16.

Postul de Politie Carcea cu lacatul pe usa

Reprezentantii IPJ Dolj au precizat ca Postul de Politie Carcea este arondat Postului de Politie de la Cosoveni, iar toate solicitarile sunt preluate de oamenii legii din Cosoveni. "Activitatea de permanenta este reglementata de ordinele si dispozitiile legale in vigoare si se executa de la nivelul Sectiei Rurale, nu de la nivelul fiecarui post de politie arondat Sectiei Rurale. Politistii sunt in masura sa intervina la orice ora, la orice eveniment sesizat pe raza de competenta a Sectiei Rurale. Acestia sunt dirijati la fata locului de catre un dispecerat si un ofiter de serviciu care isi desfasoara activitatea 24 de ore din 24", a spus Catalin Dochia, purtatorul de cuvant din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj. "Daca am nevoie de politie sa ma ajuta o sa sun la tata sa vina sa imi rezolve problema... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro