FOTO Coloana lui Brancusi, scrijelita de catre turisti. Un lucrator al primariei a incercat sa stearga inscriptiile

FOTO Coloana lui Brancusi, scrijelita de catre turisti. Un lucrator al primariei a incercat sa stearga inscriptiile

Unii dintre turistii care au venit in orasul lui Brancusi sa vada Coloana renumita in toata lumea au inteles sa lase o urma a vizitei lor si facut diferite inscriptii pe opera de arta. Turistii care au venit sa viziteze Coloana fara de Sfarsit considera ca simpla amenda nu este de ajuns pentru cei care comit astfel de fapte.

acum 103 luni (27 Jul 2015)

Unii dintre turistii care au venit in orasul lui Brancusi sa vada Coloana renumita in toata lumea au inteles sa lase o urma a vizitei lor si facut diferite inscriptii pe opera de arta. "Ady", ""Ana", "Dana" sau "2011", sunt o parte din scrijeliturile care sunt vizibile pe primul modul al Coloanei "fara de Sfarsit". Ieri, un angajat al primariei a incercat sa spele modulul, in speranta ca inscriptiile vor fi curatate, dar nu a reusit.

"Ady" din Brasov, amendat Unul dintre politistii locali aflati in Parcul Coloanei "fara de Sfarsit" ne-a spus ca cel care a scris numele "Ady" pe renumita lucrare de arta a fost amendat. Turistii care au venit sa viziteze Coloana fara de Sfarsit considera ca simpla amenda nu este de ajuns pentru cei care comit astfel de fapte. Turistii sunt indignati "Poate sunt trimisi de cineva sa faca lucru acesta. Nu se poate asa ceva, pentru ca este vorba de o opera de nepretuit. Este bine ca exista paza, pentru ca astfel de lucruri sa nu se intample", a precizat Georgeta Rusu, din Campina". Nu exista indicatoare de avertizare Politistii spun ca in Parcul Coloanei vin foarte multi turisti si trebuie sa se supravegheze tot spatiul verde. Poate ca noi suntem atenti la un grup de turisti, dar in spatele unui modul pot sa faca si lucruri de acest gen. Ar fi nevoie de panouri de avertizare cu sanctiunile pe care le risca. Poate ca ar trebui pus un snur in jurul operei pentru a nu mai avea acces la Coloana", a spus un alt politist local. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro