FOTO Citatul saptamanii - Aurel Mitran, primul impresar din Romania: "Unul din avantajele pe care le-a adus comunismul in rock a fost ca n-au existat droguri"

"Este foarte neplacut sa vezi cum oamenii iti cotrobaie prin viata personala" Jennifer Lawrence, actrita Actorul Al Pacino a facut dezvaluiri despre experientele sale cu depresia la o conferinta de presa la Festivalul de Film de la Venetia. Gabriel Cotabita, cantaret Catalin Maruta a vorbit cu mandrie, intr-un interviu oferit ziarului "Adevarul", despre noul sezon al emisiunii ce-i poarta numele si despre cat de greu este sa se mentina in topul audientelor si si-a amintit de momentul in care "castiga atat de multi bani si era atat de nefericit".

acum 66 luni (6 Sep 2014)

Fotografii in care celebra actrita Jennifer Lawrence apare nud, precum si alte asemenea poze cu diverse celebritati, au fost facute publice de catre un hacker, intr-una dintre cele mai importante spargeri informatice din ultima perioada.

"Este foarte neplacut sa vezi cum oamenii iti cotrobaie prin viata personala"

Jennifer Lawrence, actrita

Actorul Al Pacino a facut dezvaluiri despre experientele sale cu depresia la o conferinta de presa la Festivalul de Film de la Venetia.

Din fericire, as putea fi deprimat si sa nu stiu despre asta. Nu vad cum as putea sa nu fiu deprimat cateodata, dar nu sunt constient de asta. Dar

pare de atat de rau augur. Coppola a marturisit ca Marlon Brando evita dusurile si duhnea din cauza consumului de cocaina, nu putea memora nici macar o singura replica. Francis era beat, era disperat si scotocea in cutia cu partile taiate din film spunand

Francis Ford Coppola, regizor

Cel mai nou talent-show muzical, "KIDSing", dedicat exclusiv copiilor, incepe pe 10 septembrie la Kanal D. Gabriel Cotabita, unul dintre cei trei membri ai juriului, a venit la Adevarul Live si a povestit despre cat de talentati sunt copiii Romaniei, cat este de dificil sa-i alegi pe cei mai buni dintre cei buni sau sa-i respingi pe cei care nu sunt inca pregatiti pentru celebritate.

Gabriel Cotabita, cantaret

Catalin Maruta a vorbit cu mandrie, intr-un interviu oferit ziarului "Adevarul", despre noul sezon al emisiunii ce-i poarta numele si despre cat de greu este sa se mentina in topul audientelor si si-a amintit de momentul in care "castiga atat de multi bani si era atat de nefericit".

Nu este usor, timp de sapte ani, sa ai emisiune in fiecare zi si sa nu mai ai vedete pentru ca au fost "confiscate" de celelalte posturi de televiziune. Nu este usor sa r... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro