FOTO Cine sunt primele vedete care participa la "Fort Boyard": ce declaratii si ce asteptari au de la show

Deea Ibacka, Roxana Vancea, Razvan Fodor, Ionut Iftimoaie si Jorge si-au unit fortele si sunt pregatiti sa traiasca o experienta fascinanta in primul sezon "Fort Boyard", realizat in premiera de Pro TV pentru telespectatorii din Romania. Formatul "Fort Boyard" este gandit ca o aventura care testeaza limitele, cu personalitati puternice care vor iesi la iveala si probe interesante si pline de suspans, toate desfasurandu-se in cel mai cunoscut fort din televiziune.

acum 52 luni (7 Jul 2017)

Deea Ibacka, Roxana Vancea, Razvan Fodor, Ionut Iftimoaie si Jorge si-au unit fortele si sunt pregatiti sa traiasca o experienta fascinanta in primul sezon "Fort Boyard", realizat in premiera de Pro TV pentru telespectatorii din Romania.

Forta, indemanarea, rezistenta, rapiditatea si indrazneala le vor fi puse la grea incercare prin probe de foc ce le vor impinge limitele la maximum si le vor scoate la iveala noi abilitati. Despre provocarea "Fort Boyard", cele cinci vedete au puncte de vedere foarte interesante, insa toti sunt legati de o pasiune, care s-a infiripat in sufletele lor in urma cu mai bine de 20 de ani. Declaratiile primelor vedete din emisiune

"In primul rand, sunt indeajuns de batran, incat am prins primele difuzari ale acestei emisiuni pe Pro TV. Eram trup si suflet alaturi de concurenti. Noroc ca vizionam impreuna episoadele si a inteles imediat ce visasem, de fapt. A fost o bucurie sa accept invitatia, in incercarea de a-mi depasi fricile si limitele fizice". Mi s-a parut de necrezut invitatia si nu as fi ratat pentru nimic in lume o asemenea ocazie.

Deea Ibacka, Roxana Vancea, Razvan Fodor, Ionut Iftimoaie si Jorge, primii concurenti ai emisiunii FOTO Pro TV

"Eu sunt innebunita dupa adrenalina, sunt dependenta de sport si fricile nu prea au loc in viata mea. Mi-ar fi placut sa trec prin toate probele!", a declarat si Roxana Vancea.

Ionut Iftimoaie a spus: "Am acceptat provocarea pentru ca in urma cu mai bine de 20 de ani eram printre cei care urmareau aceasta emisiune la TV. Detalii despre "Fort Boyard"

"Fort Boyard", emisiunea fenomen care a cucerit inimile telespectatorilor, revine la Pro TV pentru a testa limitele concurentilor. Paul Ipate si Octavian Strunila sunt cele doua gazde care vor deschide portile fortului pentru o serie de vedete foarte curajoase si pregatite pentru multa aventura.

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro