FOTO Cinci romani au murit, iar alti trei sunt raniti, in urma unui grav accident rutier produs la Viena. Precizarile MAE

Ambasada Romaniei in Austria mentine legatura cu autoritatile locale si cu familiile victimelor si este pregatita sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari.

acum 61 luni (10 Sep 2017)

Cinci romani au murit, iar alti trei sunt raniti grav, dupa ce un microbuz inmatriculat in Satu Mare a fost implicat intr-un accident rutier in Austria.

"Conform datelor obtinute pana la acest moment, in accident a fost implicat un microbuz inmatriculat in Romania, la bordul caruia se aflau opt cetateni romani.

O echipa consulara mobila din cadrul misiunii diplomatice se deplaseaza la spitalul unde se afla internati romanii, pentru a obtine detalii cu privire la starea de sanatate a acestora si pentru a acorda asistenta consulara. Ambasada Romaniei in Austria mentine legatura cu autoritatile locale si cu familiile victimelor si este pregatita sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari", potrivit sursei citate.

Ambasada Romaniei in Austria mentine legatura cu autoritatile locale si cu familiile victimelor si este pregatita sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro