FOTO Cheloo rade cu lacrimi timp de trei minute la "iUmor": ce numere se pregatesc pentru a treia editie

In cea de-a treia editie a emisiunii "iUmor", difuzata duminica seara de la ora 20:00, Cheloo, Delia si Bendeac vor avea parte de momente dintre cele mai diverse si pline de umor. Cheloo nu a mai ras atat de mult de ani de zile Unul dintre concurentii care ii va face sa izbucneasca in ras inca de la aparitia sa pe scena este Ionut Rusu care vine imbracat in ie si cu un topor in mana. Daca in primul sezon a reusit sa-l innebuneasca de-a dreptul pe Cheloo si sa-l faca sa se ridice de la pupitrul de jurizare, de data aceasta Nita Gabriela a revenit cu scopul declarat de a-i testa rapper-ului rabdarea si de a-i smulge un LIKE.

acum 83 luni (16 Oct 2016)

In cea de-a treia editie a emisiunii "iUmor", difuzata duminica seara de la ora 20:00, Cheloo, Delia si Bendeac vor avea parte de momente dintre cele mai diverse si pline de umor. Fie ca vor asista la numere de magie, stand-up comedy, dresaj, vor canta din voce sau la diverse instrumente improvizate, cei trei jurati nu se vor plictisi nicio secunda.

Cheloo nu a mai ras atat de mult de ani de zile

Unul dintre concurentii care ii va face sa izbucneasca in ras inca de la aparitia sa pe scena este Ionut Rusu care vine imbracat in ie si cu un topor in mana. "A fost spectacol in toata regula", a fost de parere si Delia, care l-a felicitat din tot sufletul pe Ionut Rusu, concurentul din Harghita care le-a inseninat ziua celor trei jurati. "Ai fost atat de bun incat am uitat sa ma ridic in picioare", i-a spus si Bendeac nestiind ca el este motivul pentru care Ionut s-a prezentat cu acest moment. Care a fost numarul prezentat si cum de a reusit Ionut sa scoata aceste reactii de la jurati ramane de vazut duminica seara, de la ora 20:00, la Antena 1.

Daca in primul sezon a reusit sa-l innebuneasca de-a dreptul pe Cheloo si sa-l faca sa se ridice de la pupitrul de jurizare, de data aceasta Nita Gabriela a revenit cu scopul declarat de a-i testa rapper-ului rabdarea si de a-i smulge un LIKE. Cel mai incantat insa de numarul Gabrielei a fost Bendeac, juratul care nu s-a ferit sa spuna de fata cu sotul ei, prezent in sala, "nu stiu cand m-am bucurat atat de mult ultima oara sa revad o femeie. E un concurent pe care eu il iubesc si pe care in cazul in care vom mai fi aici pe viitor, mi-as dori sa fie de fiecare data. Ramane de vazut daca ea va primi de la Cheloo LIKE-ul mult dorit si daca va merge mai departe.

"Agitot" la "iUmor"

Magitot (Marius) Dragos, sau altfel numit de Delia "Agitot" Dragos a venit, a facut agitatie si i-a cucerit in doar cateva secunde pe cei trei jurati. Si tot atunci ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro