FOTO "Chefi la cutite" va avea o editie speciala cu vedete: cine sunt cei 18 concurenti celebri si pentru ce vor lupta

FOTO

Pe 28 si 29 noiembrie, de la ora 20.30, chefii Sorin Bontea , Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu vor fi fata in fata cu farfurii gatite de vedete, le vor degusta pe nevazute, iar surprizele care se li se vor dezvalui in spatele usilor ii vor face sa aiba cele mai savuroase reactii.

acum 50 luni (22 Nov 2016)

Pe 28 si 29 noiembrie, de la ora 20.30, chefii Sorin Bontea , Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu vor fi fata in fata cu farfurii gatite de vedete, le vor degusta pe nevazute, iar surprizele care se li se vor dezvalui in spatele usilor ii vor face sa aiba cele mai savuroase reactii. Asa se face ca in etapa de preselectii si degustari pe nevazute, mai multe vedete vor gati la "Chefi la cutite" pentru a-i convinge pe cei trei membri ai juriului sa ii aleaga in echipele lor. Amna, Razvan si Dani, Amalia, Flavia si Catalin Oprisan, Florin Ristei, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Liviu Varciu, Mirela Boureanu Vaida, Cosmin Selesi, Daniela Crudu, Andrei Aradits, Serban Copot, Maria Buza, Dima Trofim si Diana Munteanu isi vor ascuti cutitele, vor scoate de la naftalina retete care mai de care mai speciale si isi vor condimenta farfuriile cu multa imaginatie pentru a arata ca sunt demni sa mearga mai departe.

Cei trei chefi vor degusta preparate foarte diferite, de la ciocolata de casa, la peste si paste. Nu vor lipsi momentele haioase, provocate in special de dezvaluirea vedetei care a gatit un preparat anume, nu vor lipsi nici surprizele placute, mai ales cele venite din partea unor oameni despre care chefii habar nu aveau ca stiu sa gateasca, la fel cum nu va lipsi nici voia buna si muzica.

Editia speciala a emisiunii va avea si un premiu, in valoare de 3.000 de euro, care va fi donat de echipa castigatoare lui Rares, un baietel de 8 ani cu o poveste impresionanta. Pofta lui de viata este mai presus de toate aceste grave probleme, iar Rares spune ca fiecare dintre noi ar trebui sa fie constient de cat de important este sa poti merge pe picioarele tale. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro