FOTO Cele mai prietenoase rase de caini: recomandarile celebrului dresor Cesar Millan

FOTO Cele mai prietenoase rase de caini: recomandarile celebrului dresor Cesar Millan

Cea mai buna cale de a avea un caine prietenos in familie este de a-l face sa inteleaga ca fiecare membru al familiei este liderul haitei, spune Cesar Millan, realizatorul seriei "Dog Whisperer", difuzata si in Romania. FOTO: forwallpaper.com Cele mai prietenoase rase de caini - Bull Terrier Aceasta rasa de caini de dimensiune medie este calma, inteligenta, energica si prietenoasa. FOTO: commons.wikimedia.org Cele mai prietenoase rase de caini - Terra Nova (Newfoundland) Pentru ca se ataseaza usor de copii si ii protejeaza in permanenta, acestui caine de talie mare i se mai spune si "bona de la natura".

acum 84 luni (24 Jan 2015)

Cea mai buna cale de a avea un caine prietenos in familie este de a-l face sa inteleaga ca fiecare membru al familiei este liderul haitei, spune Cesar Millan, realizatorul seriei "Dog Whisperer", difuzata si in Romania.

Poate ca toate rasele de caini ne fac viata mai frumoasa, dar nu toate sunt potrivite, din pacate, pentru familiile cu copii. Celebrul dresor le trece in revista pe Cele mai prietenoase rase de caini pe site-ul sau, cesarway.com:

Labrador Retriever

O alegere mai buna pentru familiile cu copii poate ca nu exista. Cainii Labrador Retriever sunt veseli, doresc sa le faca pe plac stapainilor, ii protejeaza pe cei mici si sunt loiali, prezentand toate caracteristicile pentru a fi inclusi in randul celor mai prietenoase rase de caine. El isi merita titlul de "cel mai bun prieten al omului".FOTO: 7-themes.com Cele mai prietenoase rase de caini - Golden Retriever

Cainele Golden Retriever are trasaturi de personalitate similare Labrador Retrieverului.

Din pacate, si aceasta rasa are o speranta scurta de viata, mai scurta chiar decat a Setterului irlandez (10-12 ani).

FOTO: imgxd.com

Setter irlandez

O alegere foarte buna pentru familiile care stau la curte - pentru ca sunt foarte energici - Setterii irlandezi sunt extraordinari in preajma copiilor, deoarece sunt entuziasti si inteligenti, fiind una dintre cele mai prietenoase rase de caini. O singura precautie in alegerea acestei rase: are cea mai scurta speranta de viata dintre cainii de talie mare, asa incat copiii pot avea o dezamagire.

Bulldog

Cel mai mare atu al cainilor din rasa Bulldog este ca sunt robusti si pot "incasa" orice lovitura sau obiect aruncat in ei de copiii nazdravani. Bulldogul este ideal pentru o familie linistita si restransa numeric, incadrandu-se la randul sau in categ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro