FOTO Cele mai mici rase de caini

FOTO Cele mai mici rase de caini

Usor de indragit, simplu de calatorit impreuna cu ei si mereu pusi pe sotii, cele mai mici rase de cainii se bucura dintotdeauna de popularitate mai ales in ceea ce priveste familiile cu copii. Daca va bate gandul sa adoptati un astfel de prieten simpatic, atunci iata zece dintre cele mai mici rase de caini din lume: Cele mai mici rase de caini: Affenpinscher Aceasta rasa de origine germana ar exista din secolul al XVII-lea, fiind folosita la exterminarea animalelor sau insectelor daunatoare din bucatarii, grajduri sau alte zone din gospodarie.

acum 79 luni (7 Jan 2015)

Usor de indragit, simplu de calatorit impreuna cu ei si mereu pusi pe sotii, cele mai mici rase de cainii se bucura dintotdeauna de popularitate mai ales in ceea ce priveste familiile cu copii. Daca va bate gandul sa adoptati un astfel de prieten simpatic, atunci iata zece dintre cele mai mici rase de caini din lume: Cele mai mici rase de caini: Affenpinscher

Aceasta rasa de origine germana ar exista din secolul al XVII-lea, fiind folosita la exterminarea animalelor sau insectelor daunatoare din bucatarii, grajduri sau alte zone din gospodarie.

Cele mai mici rase de caini: Griffon de Bruxelles

Extrem de vocali daca descopera ceva neobisnuit, aceasta rasa era de asemenea folosita pentru a elimina rozatoarele.

Cele mai mici rase de caini: Chihuahua

Acesti caini de origine mexicana cantaresc intre 2 si aproape 3 kilograme, iar unele informatii arata ca stramosii rasei Chihuahua apar in anumite desene din Mexic ce dateaza din anul 300 i.d.H .

Cele mai mici rase de caini: Spaniel japonez (Chin japonez)

La origini era un "caine de poala", mai exact era animalul preferat de fetele regale japoneze. Cele mai mici rase de caini: Bichon maltez

Are o greutate care poate fi cuprinsa intre 1kg - 3.500 kg si si este un minunat animal de companie, extrem de afectuos.

Cele mai mici rase de caini: Papillon

Acesti caini sunt recunoscuti pentru urechile lor mari, in forma de future, asa cum sugereaza si numele.

Cele mai mici rase de caini: Terrier rusesc

Supranumit si "jucaria ruseasca" (russian toy), cantareste intre 1.300 kg -3 kg, cu o inaltime ce poate fi cuprinsa intre 20 - 25 cm.

Cele mai mici rase de caini: Fox terrier de salon

Desi cantar... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro