FOTO Cele mai frumoase rase de cai

FOTO Cele mai frumoase rase de cai

Micutul Haflinger, printre cele mai frumoase rase de cai din lume Haflingerul este o rasa de cai din Austria si nordul Italiei.

acum 53 luni (20 Jan 2015)

Cele mai frumoase rase de cai. Acesti cai sunt faimosi pentru viteza si inteligenta lor, dar si pentru parul in nuante metalice de auriu. Morgan, printre cele mai frumoase rase de cai Calul Morgan se gaseste in Statele Unite si este negru, in nuante aramii sau castanii. Cele mai frumoase rase de cai. Cele mai frumoase rase de cai. Frizian Frizianul este o rasa de cai din Olanda folosita, in antichitate, in razboi. Micutul Haflinger, printre cele mai frumoase rase de cai din lume Haflingerul este o rasa de cai din Austria si nordul Italiei. Relativ mici si de culoarea alunei, caii din aceasta rasa sunt energici si plini de muschi. Din rasa veche de 25.000 de ani se nasc doar 200 de exemplare anual. FOTO Wonderlist Citeste si:

Depozitul cailor de rasa FOTO Pepiniera din Baragan pentru caii de rasa. Pasaport de Franta pentru armasarii de la Jegalia ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro