FOTO Cele mai frumoase cai ferate din lume

FOTO Cele mai frumoase cai ferate din lume

Cele mai frumoase cai ferate din lume: Piata alimentara din Maeklong, Thailanda De mai multe ori pe zi, negustorii care isi despacheteaza marfurile pe calea ferata din piata alimentara din Maeklong, Thailanda, le strang rapid si trag copertinele atunci cand trec trenurile chiar prin mijlocul pietei.

acum 106 luni (5 May 2015)

Cele mai frumoase cai ferate din lume: Piata alimentara din Maeklong, Thailanda De mai multe ori pe zi, negustorii care isi despacheteaza marfurile pe calea ferata din piata alimentara din Maeklong, Thailanda, le strang rapid si trag copertinele atunci cand trec trenurile chiar prin mijlocul pietei. Cele mai frumoase cai ferate din lume: Tren o las Nubes, Argentina Tren o las Nubes este un serviciu de tren turistic care functioneaza in provincia argentiniana Salta. Aceasta cale ferata este cea mai mare din lume, avand 29 de poduri, 21 de tuneluri, 13 viaducte, 2 spirale si doua zigzaguri.

Cele mai frumoase cai ferate din lume: Tunelul Iubirii, Ucraina Tunelul Iubirii din Klevan, Ucraina este o sectiune de cale ferata care se intinde pe trei kilometri si duce spre o fabrica de placi fibrolemnoase.

Cele mai frumoase cai ferate din lume: Trans-Siberian, Rusia Calea ferata Trans-Siberian este cea mai lunga din lume.

Cele mai frumoase cai ferate din lume: Viaductul Landwasser, Elvetia Viaductul Landwasser, construit in 1902, sustine o linie de cale ferata de munte si este, probabil, unul din cele mai renumite viaducte din lume.

Cele mai frumoase cai ferate din lume: Bucla Georgetown, Statele Unite ale Americii Finalizata in 1884, aceasta cale ferata din Colorado, Statele Unite, era considerata o adevarata minune de inginerie. In 1938 a fost abandonata, insa in 1984 a fost finalizata o replica a acestei cai ferate pentru a sarbatori 100 de ani de la constructia initiala.

Cele mai frumoase cai ferate din lume: Oravita-Anina, Romania Aravita-Anina este o sectiune a primei cai ferate construite in munti, in perioada Imperiului Austriac. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro