FOTO Cele mai dezamagitoare destinatii turistice din lume

FOTO Cele mai dezamagitoare destinatii turistice din lume

Monumentul preistoric Stonehenge FOTO Daily Mail Piramidele din Giza FOTO Daily Mail Monumentul preistoric Stonehenge, aflat in Wiltshire, Marea Britanie, a fost criticat de turisti din cauza ca "este mic si nu te poti apropia foarte tare", iar Marea Piramida din Giza, Egipt, una din Cele Sapte Minuni ale Lumii a nemultumit si ea turistii.

acum 75 luni (3 Dec 2014)

Printre cele mai blamate locuri se regaseste si orasul Los Angeles, despre care turistii spun ca este "o intindere urbana murdara, periculoasa si neinteresanta", cu servicii de transport public precare, potrivit observatiilor, noteaza "Daily Mail". Monumentul preistoric Stonehenge FOTO Daily Mail Piramidele din Giza FOTO Daily Mail Monumentul preistoric Stonehenge, aflat in Wiltshire, Marea Britanie, a fost criticat de turisti din cauza ca "este mic si nu te poti apropia foarte tare", iar Marea Piramida din Giza, Egipt, una din Cele Sapte Minuni ale Lumii a nemultumit si ea turistii. Construit intre 2560 si 2540 inainte de Hristos, monumentul este cunoscut si sub numele de Piramida din Khufu si este cel mai vechi dintre Cele Sapte Minuni. Cu toate acestea, vizitatorii sunt nemultumiti ca situl arheologic este mult prea aproape de agitatia orasului si spun ca au fost hartuiti de localnicii care incercau, in fel si chip, sa le vanda lucruri. Disneyland si Dubai au intrat si ele sub lupa critica a turistilor, cea din urma destinatie fiind caracterizata drept "scumpa, superficiala, falsa si neprietenoasa". Dubai FOTO Daily Mail In ciuda reputatiei sale de destinatie-paradis, Bali nu a reusit sa-i impresioneze pe unii turisti, care s-au intors acasa nemultumiti de plajele murdare, aglomerate si pline de infractori. Pe lista celor mai dezamagitoare obiective turistice si-au gasit locul si Jamaica, Cascada Niagara, Times Square din New York si Taj Mahal, din India. Citeste si:

De evitat: top 10 orase cu cel mai ridicat grad de violenta din lume Topul celor mai romantice zece orase din lume Top 5 cele mai prietenoase orase din lume ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro