FOTO Cel mai revolutionar moment de la "Romanii au talent"

FOTO Cel mai revolutionar moment de la

Membrii juriului "Romanii au talent" vs sistemul din Romania Venirea pe scena a Anei Maria Doana a fost intampinata cu entuziasm de catre juriul emisiunii, insa odata ce tanara in varsta de 11 ani a inceput sa cante piesa "Iarta", a celebrei Mihaela Runceanu, vedetele si-au schimbat parerile. Romanii au talent, audienta in scadere 3 milioane de romani s-au uitat la ultima editie a show-ului "Romanii au talent", cifra fiind in scadere cu 600.000 de telespectatori fata de episodul trecut Un numar fenomenal: Metallica la tambal Trupa Melodi a fermecat auzul juriului si publicului cu interpretarea piesei "Nothing Else Matter", a grupului Metallica, la patru instrumente: percutie, contrabas, fluier si tambal.

acum 51 luni (4 Apr 2016)

Membrii juriului "Romanii au talent" vs sistemul din Romania

Venirea pe scena a Anei Maria Doana a fost intampinata cu entuziasm de catre juriul emisiunii, insa odata ce tanara in varsta de 11 ani a inceput sa cante piesa "Iarta", a celebrei Mihaela Runceanu, vedetele si-au schimbat parerile. Noua interpretare i-a convins pe membrii juriului sa ii ofere cei patru de "Da" necesari pentru a merge mai departe si i-a aruncat intr-o discutie despre sistemul de valori si cel educational.

"Ce-ai zice tu daca de astazi te consideri un om mare si iei hotarari in ceea ce te priveste. Ducandu-te la scoala, luand note bune, facand ore de canto cu domnul profesor, dar incercand sa faci ceea ce simti tu", i-a spus Andi, dar Ana Maria i-a raspuns ca ea crede in profesorul ei, dupa care si-a schimbat optiunea in aplauzele juriului si publicului.

"De 59 de ani am vrut sa strig asta, , si nu m-au lasat!", a completat Florin Calinescu, oferindu-i un "Da", ca mai apoi intregul juriul sa scandeze versurile "We Don't Need No Education" si sa fredoneze celebra piesa "Another Brick In The Wall" de la Pink Floyd. Andi Moisescu a lasat masa juriului si a trecut pe scena acolo unde a realizat un "solo la matura", imitand sunetele de chitara a le piesei.

Florin Calinescu a savurat din plin acordurile piesei "Another Brick In The Wall" FOTO Captura Pro TV

"De ce ii chinuim noi pe copii?", a intrebat Florin Calinescu.

Andi Moisescu, intr-un numar personal de "solo la matura" FOTO Captura Pro TV

Momentul in care Ana Maria Doana canta piesa "Iarta", precum si reactiile juriului, pot fi vazute aici.

Romanii au talent, audienta in scadere

3 milioane de romani s-au uitat la ultima editie a show-ului "Romanii au talent", cifra fiind in scadere cu 600.000 de telespectatori fata de episodul trecut

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro