FOTO Ce sa vizitezi in Dubai: zece obiective turistice care nu trebuie ratate

FOTO Ce sa vizitezi in Dubai: zece obiective turistice care nu trebuie ratate

FOTO landvestdubai.com Ce sa vizitezi in Dubai: fantana Dubai Lacul din Burj Khalifa gazduieste si fantana din Dubai, constructie care arunca apa pana la 30 de metri inaltime si ofera un spectacol de lumini asigurat de 6.600 de lumini si 25 proiectoare colorate, muzica si foc. FOTO extendcreative.com Ce sa vizitezi in Dubai: muntele Jebel Hafeet Acest munte de langa Al Ain este situat la 120 de kilometri de Dubai si are inaltimea de 1.249 de metri.

acum 95 luni (19 Apr 2015)

Ce sa vizitezi in Dubai: insulele Palmier

Acest arhipelag artificial, unde se afla locuri de cazare incredibile, este cel mai mare din lume, insulele fiind botezate Palmier gratie asemanarii sale cu acest copac exotic. Ce sa vizitezi in Dubai: Burj Khalifa

Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume la acest moment, masurand 829,84 de metri, a devenit un fel de emblema a Dubaiului. Burj Khalifa este, de fapt, un complex unde exista hoteluri de lux, un mall, un lac artificial, dar este mai ales este locul care ofera o panorama grandioasa de la inaltime.

FOTO varoskartyak.hu

Ce sa vizitezi in Dubai: Dubai Waterfront

Gratie acestui proiect, linia de coasta a Dubaiului s-a marit cu 70 de kilometri, zona fiind destinata locuintelor pentru familii bogate sau pentru turisti cu dare de mana.

FOTO www.landvestdubai.com Ce sa vizitezi in Dubai: Dubai Mall

Acest mall imens face parte din Burj Khalifa, fiind cel mai mare astfel de centru comercial din lume, cu aproape 1.200 de magazine, unde exista si cel mai mare acvariu suspendat din lume, un patinoar si cinematografe. FOTO landvestdubai.com Ce sa vizitezi in Dubai: fantana Dubai

Lacul din Burj Khalifa gazduieste si fantana din Dubai, constructie care arunca apa pana la 30 de metri inaltime si ofera un spectacol de lumini asigurat de 6.600 de lumini si 25 proiectoare colorate, muzica si foc.

FOTO joutrip.com Ce sa vizitezi in Dubai: parcul acvatic Wild Wadi

O atractie turistica de familie, dotata cu piscine cu valuri artificiale pentru iubitorii de surf, tobogane cu apa, parcul acvatic Wild Wadi este locul perfect de relaxare in compania copiilor.

FOTO thetalesofatraveler.com Ce sa vizitezi in Dubai: muzeul Dubai

Muzeul Dubai este situat in centrul orasului si detine numeroase colectii, incl... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro