FOTO Ce pregateste Mona Segall in "Iadul Bucatarilor"

FOTO Ce pregateste Mona Segall in

Cei 20 de concurenti muncesc sub supravegherea celor trei membri ai juriului - Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu - intr-un decor impresionant, pe un platou de filmare dodat cu tehnologie de ultima ora, filmat non-stop, cu aproximativ 60 de camere.

acum 70 luni (7 Sep 2014)

Cei 20 de concurenti muncesc sub supravegherea celor trei membri ai juriului - Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu - intr-un decor impresionant, pe un platou de filmare dodat cu tehnologie de ultima ora, filmat non-stop, cu aproximativ 60 de camere.

Proiectat de arhitectul Petre Talea, decorul de la "Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor" are 1.500 de metri patrati si este format din restaurantul cu o capacitate de 100 de persoane, doua bucatarii si casa in care stau concurentii pe toata durata concursului, casa formata din living, patru dormitoare si terasa cu jacuzzi.

Impartiti in doua echipe, cei 20 de concurenti au la dispozitie doua bucatarii dotate cu utilitati de ultima ora, care contin cate un bloc termic cu cate 16 focuri, doua grill-uri, doua plite electrice, cuptoare cu convectie (sase tavi), dar si cate un cuptor de pizza in fiecare bucatarie, feliatoare, malaxoare si blendere.

In doua astfel de bucatarii si materiile prime trebuie sa fie pe masura, astfel ca in bucataria "Hell's Kitchen" se lucreaza cu ingrediente autohtone sau importate: legume exotice, cotlete de miel din Noua Zeelanda, muschi de vita Black Angus etc. Aprovizionarea are loc zilnic si, dupa o zi de munca in "Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor", aproape 200 de obiecte, de la tunici, sorturi sau fete de masa merg la curatat.

Echipa de productie "Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor", coordonata de producatorul general Mona Segall, numara intre 150 si 200 de persoane. Emisiunea care va incepe la Antena 1 din septembrie, in fiecare luni si marti, pune la bataie cel mai mare premiu oferit la un show de gen din Romania - 80.000 de euro si un contract cu un restaurant de top din Capitala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro