FOTO Ce posteaza pe Facebook ministrul Tudorel Toader, in timpul inclestarilor pe legile Justitiei: "Malaysia - o tara minunata!"

FOTO Ce posteaza pe Facebook ministrul Tudorel Toader, in timpul inclestarilor pe legile Justitiei:

In Inchisoarea Simpang Renggam se afla incarcerati Marian Laurentiu Peity si Ionel Turcan, arestati pentru trafic de droguri, condamnati la moarte de Curtea de Apel, si ale caror procese se afla in faza de judecata pe rolul Curtii Federale a Malaysiei.

acum 76 luni (19 Dec 2017)

Ministrul Justitiei a vizitat duminica, 17 decembrie, Malaysia, pentru a discuta cu autoriatile situatia romanului inchis pentru trafic de droguri in Penitenciarul Simpang Renggam.

Deplasarea l-a incantat atat de tare pe Toader incat a simtit nevoia sa arate tuturor ce peisaje si obiective turistice frumoase are Malaysia. El a postat pe contul sau de Facebook un set de fotografii din aceasta tara, insotite de prezentarea: "Malaysia - o tara minunata!".

Iata o parte dintre reactiile internautilor care au vazut postarea si au comentat chiar pe contul ministrului: "Tara arde, domnule ministru!", "Unde coruptia se pedepseste cu moartea, domnule ministru al Justitiei!". Tudorel Toader, in Malaysia - Vizitarea Penitenciarului Simpang Renggam

In cadrul vizitei in Malaysia, in data de 17 decembrie 2017, delegatia Ministerului Justitiei, formata din ministrul justitiei, prof.univ.dr. Marieta SAFTA, impreuna cu domnul Constantin -Volodea NISTOR, ambasadorul Romaniei in Malaysia si doamna Camelia TUDOSE, prim-colaborator in cadrul Ambasadei, au avut o serie de intrevederi, dupa cum urmeaza:

1. In Inchisoarea Simpang Renggam se afla incarcerati Marian Laurentiu Peity si Ionel Turcan, arestati pentru trafic de droguri, condamnati la moarte de Curtea de Apel, si ale caror procese se afla in faza de judecata pe rolul Curtii Federale a Malaysiei. Delegatia romana a purtat discutii cu cetatenii romani, exprimand sustinerea in realizarea intereselor legitime, cu respectarea legislatiei celor doua state, in cadrul juridic initiat prin semnarea Memorandumului de intelegere dintre Guvernul Romaniei si Guvernul Malaysiei privind activitati de cooperare juridica.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro