FOTO Ce fac acum jucatorii Suediei care au invins Romania la Campionatul Mondial din 1994

FOTO Ce fac acum jucatorii Suediei care au invins Romania la Campionatul Mondial din 1994

Antrenorul echipei nordice este Janne Andersson (55 de ani) , iar cei mai periculosi jucatori sunt atacantii Toivonen (Toulouse) si Guidetti (Alaves) si mijlocasii Larsson (Hull) si Durmaz (Toulouse) Primul meci dupa 24 de ani Jocul dintre Romania si Suedia este primul dintre aceste nationale dupa sfertul de finala de la Cupa Mondiala din 1994, cea mai dureroasa infrangere a Generatiei de Aur. Tomas Brolin, la masa de poker Stefan Schwarz a tras din greu pentru a avea un abdomen perfect FOTO Aftonbladet.se Kenen Anderson e campion la categoria plus 50 de ani la saritura in lungime Henrik Larson a fost antrenor la Helsingborg

acum 27 luni (27 Mar 2018)

Nationala de fotbal a Romaniei joaca in aceasta seara un meci amical cu Suedia, selectionata calificata la Mondialul din Rusia. Este primul meci dintre cele doua echipe de la CM din 1994.

Jucatorii echipei nationale vor purta banderole negre in memoria fostului international Nicolae Tilihoi, iar inaintea inceperii partidei cu Suedia va fi pastrat un moment de reculegere. De asemenea, au fost anulate doua evenimente festive, parada suporterilor si concertul trupei Voltaj.

Romanii vin dupa victoria din Israel cu 2-1 si e de asteptat ca "eroii" acestui meci, Stanciu, Mitrita si Tucudean sa primeasca mai multe minute de joc din partea lui Cosmin Contra. Pe de alta parte, Suedia a pierdut cu 2-1 meciul cu Chile de la Stockholm. Antrenorul echipei nordice este Janne Andersson (55 de ani) , iar cei mai periculosi jucatori sunt atacantii Toivonen (Toulouse) si Guidetti (Alaves) si mijlocasii Larsson (Hull) si Durmaz (Toulouse)

Primul meci dupa 24 de ani

Jocul dintre Romania si Suedia este primul dintre aceste nationale dupa sfertul de finala de la Cupa Mondiala din 1994, cea mai dureroasa infrangere a Generatiei de Aur. Tricolorii au avut trei sanse mari pe parcursul acelei partide, insa suedezii au revenit din aceste moment critice si s-au calificat in semifinale dupa lovituri de departajare. Cu 5 minute ramase din meci, inaltul Kennet Andersson a sarit mai mult ca Florin Prunea si a trimis meciul la lovituri de departajare. Din pacate, suturile lui Dan Petrescu si Belodedici au fost respinse de Thomas Ravelli.

Cu ajutorul lui Erik Karlsson, jurnalist la Aftonbladet, am aflat ce mai acum fotbalistii suedezi care ne-au indureat in urma cu 24 de ani. Din pacate, si din generatia de aur a suedezilor a disparut un jucator, fostul mijlocas Klas Ingesson, rapus de cancer. Romanii l-au pierdut pe Didi Prodan din acea nationala de exceptie, care i-a mai avut in teren contra Suediei, in afara... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro