FOTO. Ce delicatese s-au servit la Ziua Regalitatii

Miile de participanții prezenţi la tradiționalul Garden Party, de la Castelul Peleș, din Sinaia, desfăşurat marţi, 10 mai, cu ocazia zilei Regalității, au fost răsfăţaţi cu o mulţime de preparate cu iz regal, printre care s-au numărat pralina de rață cu salsa de caise, sfeclă marinată in dressing de zmeură cu branză de capră, ruladă de somon fume cu spumă de branză, ruladă de spanac cu ricotta, choux cu branză roquefort și fulgi de semințe de dovleac.

acum 59 luni (11 May 2016)

Miile de participanții prezenţi la tradiționalul Garden Party, de la Castelul Peleș, din Sinaia, desfăşurat marţi, 10 mai, cu ocazia zilei Regalității, au fost răsfăţaţi cu o mulţime de preparate cu iz regal, printre care s-au numărat pralina de rață cu salsa de caise, sfeclă marinată in dressing de zmeură cu branză de capră, ruladă de somon fume cu spumă de branză, ruladă de spanac cu ricotta, choux cu branză roquefort și fulgi de semințe de dovleac.

Ziua de 10 mai 1866 sărbătorește 150 de ani de cand Principele Carol I a depus jurămantul de credință in țara noastră.

Citeşte şi: Ediţia de colecţie RL "150 de ani cu Regii Romaniei", distribuită la Jubileul Regal de la Peleş

Invitați din Romania, Republica Moldova, dar și din alte țări au participat la petrecerea care a avut loc pe terasa și peluza castelului, precum și la concertul de gală de la finalul serii. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro