FOTO. Casa misterioasa de vacanta a lui Putin este invizibila pentru satelitii americani. Jurnalistii britanici au expus secretul resedintei liderului Rusiei

Decorat cu mobilier de la Ikea, proprietatea lui Vladimir Putin are şi heliport, iar acoperişul este acoperit cu iarbă pentru a-l ascunde de sateliţi şi de tentativele de spionaj din partea Occidentului, scrie Daily Mail.

acum 90 luni (6 Oct 2016)

Complexul de vacanţă al liderului rus este ascuns intr-o regiune deluroasă din nordul Rusiei. Decorat cu mobilier de la Ikea, proprietatea lui Vladimir Putin are şi heliport, iar acoperişul este acoperit cu iarbă pentru a-l ascunde de sateliţi şi de tentativele de spionaj din partea Occidentului, scrie Daily Mail. Există un heliport acolo şi două corpuri de clădire - unul dintre ele fiind acoperit cu iarbă.

Complexul idilic este inconjurat de un gard de 13 km, iar un anunț inşelător spune că este o incintă pentru "creșterea animalelor sălbatice, cum ar fi reni, căprioare, și mistreți".

Informaţia conform căreia locuinţa ar aparţine preşedintelui rus este susţinută şi de un angajat local al gigantului de electricitate Rosetti, care a declarat că şeful statului vine in Karelia cu elicopterul. De asemenea, el susţine că atunci cand Putin este prezent la reşedinţa sa de vacanţă, cerul este survolat de numeroase avioane militare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro