FOTO Caracteristicile noului BMW Seria 6 Gran Turismo

In functie de varianta de motorizare, sprintul de la 0 la 100 km/h este cu pana la 0,7 secunde mai rapid (BMW 630i Gran Turismo) decat la modelul predecesor echivalent, in timp ce consumul si emisiile in ciclul de testare NEDC sunt cu pana la 15% mai mici (BMW 640i Gran Turismo, BMW 630d Gran Turismo). BMW Seria 6 GT este omasina mai mare, cu o lungime exterioara de 5.091 de milimetri (o crestere de 87 de milimetri fata de predecesor), o latime neschimbata de 1.902 milimetri si o reducere a inaltimii cu 21 de milimetri (la 1.538 de milimetri).

acum 63 luni (16 Jun 2017)

Noul BMW Seria 6 Gran Turismo va fi prezentat prima oara publicului in septembrie 2017, cu ocazia Salonului International Auto (IAA) de la Frankfurt. Lansarea pe piata va avea loc in noiembrie 2017, cand va fi disponibila o gama de trei motoare din cea mai recenta generatie de propulsoare a BMW Group. Sistemul inteligent de tractiune integrala BMW xDrive va fi si el disponibil pe doua variante de model inca de la lansare, precum si suspenisa penumatica pe ambele punti. Alaturi de caracteristicile de condus dinamic si sportiv de care clientii nostri se pot bucura, acest automobil este o masina remarcabila, care imbunatateste suplimentar limita superioara a portofoliului de modele BMW", declara Dr. Ian Robertson, membru al Consiliului de Administratie al BMW AG si responsabil pentru vanzari si brand BMW.

Mai usor, mai sportiv, mai confortabil si mai eficient

Constructia usoara inteligenta si utilizarea sporita a aluminiului si a otelurilor de inalta rezistenta pentru componentele de caroserie si sasiu au redus masa noului BMW Seria 6 Gran Turismo, in medie, cu aproximativ cu 150 de kilograme comparativ cu modelul actual. In functie de varianta de motorizare, sprintul de la 0 la 100 km/h este cu pana la 0,7 secunde mai rapid (BMW 630i Gran Turismo) decat la modelul predecesor echivalent, in timp ce consumul si emisiile in ciclul de testare NEDC sunt cu pana la 15% mai mici (BMW 640i Gran Turismo, BMW 630d Gran Turismo).

BMW Seria 6 GT este omasina mai mare, cu o lungime exterioara de 5.091 de milimetri (o crestere de 87 de milimetri fata de predecesor), o latime neschimbata de 1.902 milimetri si o reducere a inaltimii cu 21 de milimetri (la 1.538 de milimetri). Prin combinarea controlului activ al clapetelor de aer si alte masuri, printre care Air Curtains si Air Breathers, si un spoiler spate cu extindere automata pentru reducerea coeficientului aerodinamic (Cd) de la valoarea predecesorulu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro